​Kontor 48 24 67 66 📱

Mail info@blivkosmetolog.dk

Anerkendt som en international Cidesco Training School

Elevudtalelser fra Nordsjællands Kosmetologskole

2021​-2022

Brigita Zaronskiene, Marts 2022

​I 2018 startede jeg med at arbejde med vippeextensions, men jeg har tænkt altid, at jeg vil gerne lave noget mere end kun vipper, og så en dag anbefalede min veninde, at vi skulle tage til NK åbent hus sammen.

Da jeg så Ann. og hvordan hun fortalte os om uddannelsen, blev jeg endnu mere tændt for at starte kosmetologuddannelse her.

Jeg var lidt bange for at starte pga. mit sprog. Jeg var lige blevet færdig med en sprogskole og troede, at det ville blive svært med kunder og undervisning.

Jeg startede på daghold i 2021, og det var min bedste beslutning!

Lærerne er rigtig dygtige med meget tålmodighed til at hjælpe med forståelse. Man lærer mange ting fra hudpleje til ernæring og anatomi.

Ann, som er indehaver af Nordsjællands Kosmetologskole, er såååå sød, hjælpsom, omsorgsfuld og altid smilende! 💛

Jeg startede job som kosmetolog i “Beauty House” i Helsinge 2 uger efter, at jeg blev færdig med kosmetologuddannelsen. TAK ANN! og tak til alle jer! Det var et dejligt år. 💛

Hvis du læser min udtalelse og tænker om det skal være kosmetologuddannelse nu, men er bange for noget, siger jeg, at ALT ER MULIGT!

Brigita Zaronskiene, marts 2022​​

Molly Phillips, Marts 2022

Jeg fandt ud af, at jeg ville uddanne mig til kosmetolog, da jeg var i England og fik arbejde i den klinik, hvor min søster arbejder. Jeg har altid elsket faget, men jeg var ikke sikker på, at det var det jeg ville, før jeg havde arbejdet i klinikken.

Da jeg kom tilbage fra London, søgte jeg derfor ind på Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød.

Jeg valgte at gå på dagholdet og startede med at have 8 ekstratimer om ugen. Jeg fandt hurtigt ud af, at det var svært for mig at få lagt ekstratimerne, og derfor snakkede jeg med Ann, og så skiftede jeg til fuld betaling uden ekstratimer.

Ann er en mega sej leder og mega powerwoman. Det er hun, fordi hun er sød, empatisk, god til at sætte sig i andres sted og hjælper dem, der har brug for det.

Jeg er så glad for mit år på Nordsjællands Kosmetologskole, både fordi jeg havde det rigtig godt med de andre piger på mit hold og har fået gode venskaber ud af det, men også fordi jeg var meget glad for mine lærere, som er super dygtige og meget engagerede.

Jeg har tidligere haft det svært med skole, men på Nordsjællands Kosmetologskole havde jeg altid lyst til at komme. 

Både fordi menneskerne var søde, og jeg havde god kemi med dem alle, men særligt fordi skolen i sig selv er super god og man lærer rigtig meget.

Jeg synes, det absolut bedste ved skolen er måden jeg blev undervist på, og jeg oplevede, at der er en måde for alle at lære på.

Jeg har nu fået arbejde i TAKE A BREAK SPA.

Molly Phillips, marts 2022

​​

Cecilie Vesty, Marts 2022

At gå på Nordsjællands Kosmetologskole har været den bedste beslutning, jeg har taget for mig selv.

Jeg havde en drøm om at uddanne mig til kosmetolog, og det gjorde NK til en mulighed for mig.

Jeg var 30 år. Havde to små børn, en mand og fast job. Jeg turde næsten ikke helt sige det højt en dag, da min mand spurgte om jeg virkelig var der i mit liv arbejdsmæssigt, hvor jeg gerne ville være.​

For jeg ville være kosmetolog, og jeg fik sommerfugle i maven, når jeg tænkte på det.

Jeg tog til åbent hus på Nordsjællands Kosmetologskole og fik stillet og modtog svar på alle de spørgsmål, jeg havde.​

Jeg havde en god dialog med Ann lige fra starten af. Vi fik sammen lagt dén plan, der gjorde det muligt for mig at få min drøm til at kunne lykkes.​

I dag arbejder jeg med det, jeg virkelig brænder for! Jeg er glad, og jeg elsker mit arbejde.

Jeg er meget taknemmelig for skolens samarbejde samt deres professionelle tilgang til at få ting til at lykkes. Alle jeg har mødt på NK har været utrolig søde, dygtige, hårdtarbejdende og mest af alt passionerede omkring hele kosmetologfaget.

NK er et sted, hvor jeg har følt mig hjemme lige fra starten af. Tak!♥️’’

Cecilie Vesty, marts 2022

Angelika Oszkinis, Marts 2022

​Jeg har altid været interesseret i kosmetologfaget, da jeg selv døjede med nogle hudproblemer, som gjorde, at jeg måske interesserede mig lidt ekstra for hudens anatomi og generelt hudplejeprodukter for at løse mit problem.

Jeg kom til åbent hus i efteråret 2018, og desværre kunne jeg ikke starte med det samme, da uddannelsen koster penge. Derfor tog det mig nogle år, da jeg gerne ville spare pengene op først. Det gode er, at man selv kan styre, hvor meget man vil betale. Jeg valgte daghold og betalte det fulde beløb, da jeg også havde et arbejde ved siden af, som skulle passes. Og derfor kunne jeg ikke tage ekstra praktiktimer ved siden af, som også er en mulighed til betaling for uddannelsen.

At vælge Nordsjællands Kosmetologskole er det bedste valg, jeg har taget, da det har styrket mit selvværd, og jeg endelig har fundet ud af, hvad jeg er god til, og hvad jeg interesserer mig for.​​

Jeg kan endelig hjælpe andre personer, der døjer med nogle hudproblemer eller bare er kommet til en skøn afslapning hos mig.

Lærerne på skolen tilpasser sig hver elev, så alle kan være med i undervisningen. Der er ingen, som føler sig glemt. Vi var igennem et stort pensum i skønhedspleje og anatomi, og for mig var det sværeste anatomidelen, da der kom mange latinske ord, men lærerne er simpelthen så dygtige, og de finder de bedste og sjoveste måder til at man kan huske tingene! Så det skal man slet ikke frygte!

I dag er jeg ansat hos Advanced Beauty i Virum, hvor jeg startede lige efter jeg blev færdig på skolen.

Jeg er så taknemmelig for et skønt og lærerigt år på Nordsjællands Kosmetologskole med de bedste klassekammerater, lærere og Ann som altid var smilende og imødekommende!

Angelika Oszkinis, marts 2022

Oxana Steen, Marts 2022

​Jeg tror, at min vej til at blive kosmetolog er lidt anderledes sammenlignet med de fleste andre elever. ☺️

Inden jeg startede på uddannelsen, havde jeg allerede mit eget, lille tolkefirma. Jeg er ph.d. i Dansk og Russisk fra Københavns Universitet og er statsautoriseret tolk og translatør i russisk. Det er min hovedbeskæftigelse.

Og som værende selvstændig ved man jo, at nogle gange er der rigeligt med opgaver, og andre gange er der knapt så mange, hvilket gav mig en del bekymringer.

Jeg ville så gerne skabe et “flow” i mit arbejdsliv og supplere mine tolkeopgaver med en anden spændende beskæftigelse. Jeg overvejede, hvad det kunne være, og ret hurtigt faldt valget på kosmetologuddannelsen, også fordi jeg altid har interesseret mig for huden og skønhed.

Inden jeg valgte skolen, lavede jeg en lille research på Facebook, hvor jeg spurgte uddannede kosmetologer og kosmetikere om, hvilken uddannelse de ville anbefale. De fleste nævnte Nordsjællands Kosmetologskole med gode begrundelser.

Jeg kunne læse på skolens hjemmeside, at næste aftenhold allerede startede om en uge, så jeg skyndte mig at aftale et møde med skolens leder, Ann.

Selvom min beslutning om at mødes var lidt spontan, gik mødet over alle forventninger. Jeg mødte en smilende, rar, engageret og oprigtig kærlig smuk kvinde, som fortalte mig meget begejstret om skolen og uddannelsen. Jeg følte mig med det samme udvalgt til at blive kosmetolog og på den helt rette vej. ☺️

Pigerne på holdet var meget forskellige og med forskellige baggrunde og erfaringer. Men hurtigt har vi skabt en meget hyggelig og tillidsfuld stemning både mellem hinanden og også til lærerne, som alle var helt fantastiske og mega professionelle.

Det lykkedes skolen og lærerne at gøre mig “ph.d.-nørd” til en rigtig god kosmetolog. Og jeg nyder at behandle mine kunder i min hjemmeklinik et par dage om ugen. ☺️ Det har skabt en fleksibilitet og ro i mit arbejdsliv.

Så jeg kan kun varmt anbefale at tage uddannelsen.

Oxana Steen, marts 2022

​​

Henriette Rosenberg, Marts 2022

​​

Jeg har elsket hudpleje og makeup altid, og det var en stor drøm at blive kosmetolog.

I forvejen er jeg fodplejer og glædede mig til at lære denne del også.

Særligt har jeg været interesseret i selve hudplejen, samt kemien i produkterne, hvordan forskellige hudtyper reagerer på forskellige ingredienser samt hvordan visse hudtilstande kan forbedres bedst muligt.

Tiden på skolen har været en blanding af undervisning, teoretisk og praktisk, samt træning i at have klinik og salg.

Der er rigtigt mange forskellige kroppe og ansigter, som alle er helt unikke, og man skal lære at “analysere”.

Makeupundervisningen var også spændende, hvor vi bl.a. har lært dagmakeup & festmakeup og korrigering af ansigtsformer.

Vores forløb har været lidt specielt grundet corona, men både vi og lærerne har løbet stærk for at få det hele til at lykkes og gå op i en højere enhed. Vi blev et tæt lille stræberhold 😊

Efterfølgende har jeg tilføjet de nye ansigtsbehandlinger i min egen klinik og kunderne er ellevilde. Jeg er super glad for det, jeg har lært og glæder mig til at have endnu flere ”ansigtskunder” i klinikken.

Tak til alle lærere og medstuderende

Henriette Rosenberg, marts 2022

Calina Dipo, oktober 2021

"Jeg har drømt om at blive kosmetolog siden jeg var helt lille, da jeg syntes, at det lød meget spændende at arbejde med huden. Det har altid interesseret mig meget, hvad huden kan, og hvad den er i stand til.

Da det så blev tid til at jeg skulle i skolepraktik i 8. klasse, kontaktede jeg Ann og hørte om hun havde plads til at have mig i 5 dage, og hun sagde heldigvis ja. Efter de 5 dage var jeg endnu mere sikker på, at jeg gerne ville være kosmetolog, og at det skulle være på Ann´s skole i Hillerød. Jeg oplevede nemlig, at eleverne havde et fantastisk sammenhold, og at undervisningen var på et højt niveau.

Jeg valgte at tage uddannelsen på daghold, og så har jeg haft 16 ekstra praktiktimer om ugen. Det har været et rigtig fantastisk år, som jeg aldrig vil være foruden trods corona nedlukning, hvor vi var hjemsendt i ca. 3,5 måned. Mit uddannelsesforløb har selvfølgelig været lidt specielt pga. corona, hvor vi havde teoretisk online undervisning derhjemme hver dag. Der blev fundet en rigtig god løsning på det hele, og alt endte godt. Det er et helt specielt bånd, man får opbygget til ens klassekammerater, selvom uddannelsen kun tager 1 år.

Undervisningen på NK er super god, både teoretisk og praktisk. Lærerne er virkelig professionelle, og man kan mærke, at de brænder for deres fag og for at hjælpe og uddanne os til at blive de bedste kosmetologer. Undervisningen veksler mellem at have teori og at være på elevklinikken til den praktiske del, hvilket er en rigtig god og overskuelig måde at køre det på.

Jeg arbejder i dag som kosmetolog hos Beauty by Broe på Frederiksberg, hvor jeg allerede blev ansat, inden jeg var færdiguddannet.

Kæmpe ros og anbefaling herfra til Ann og hele hendes team på NK.

I er virkelig fantastiske!

Knus Calina Dipo, oktober 2021

Nikita Johnson, oktober 2021

​​Jeg har altid elsket alt ved skønhed og velvære, og det har altid ligget mig naturligt at have folk i hænderne, så efter mit første møde med Nordsjællands Kosmetologskole og Ann til åbent hus var jeg helt overbevist om, at dette var både vejen og stedet for mig.

Både Ann og skolen er utrolig fleksible, så alle med en drøm om at starte har muligheden for det.

Jeg valgte at starte på dagholdet, og selvom vi havde meget forskellige aldre, kom vi alle super godt ud af det med hinanden, og vi mødes stadig her efter uddannelsen.

Jeg var så heldig at blive undervist af Line, Louise Rosenstjerne og Mouna og kunne ikke have drømt om bedre - de ser virkelig den enkelte og støtter dig hele vejen. De er så opmærksomme på alle deres elever og deres personligheder, styrker og svagheder, og de laver undervisningen ud fra hvilke slags elever, de har i klassen.

Fagligheden er høj, og selvom at det går hurtigt, så sørgede lærerne for, at vi alle var helt med og forstod emnet.

Jeg startede job som kosmetolog i STATEMENT COPENHAGEN kun 4 dage efter, at jeg fik mit diplom, og alle de andre piger fra mit hold kom også hurtigt i job eller er startet op selv.


​​Jeg elsker at stå op og tage på arbejde og elsker, at jeg nu kan dygtiggøre mig yderligere - både i de ting jeg lærte på skolen, men også i den brede verden skønhedsbranchen er. Living the Dream baby!!

Tak for et fantastisk, intenst, givende, følelsesmæssigt og lærende år!

Der vil altid være stolthed i min stemme, når jeg fortæller, at jeg er udlært på Nordsjællands Kosmetologskole.

Hvis du går med et ønske om at arbejde i skønhedsbranchen, så vil jeg give de varmeste anbefalinger til skolen.

Tak for alt,

Nikita Johnson, oktober 2021

Annette Nielsen, oktober 2021

​Jeg kom fra at arbejde på kontor, men trængte til at prøve kræfter med noget helt andet. Jeg har altid interesseret mig for hudpleje men har manglet viden omkring det, derfor var det oplagt at søge den vej. Efter et åbent hus arrangement på NK og en snak med Ann, var jeg ikke i tvivl om, jeg skulle den vej.

En beslutning jeg ikke har fortrudt!

Jeg har gået på daghold med de mest fantastiske piger, vi blev hurtigt meget tætte og var virkelig gode til at hjælpe hinanden. Der var super god stemning mellem os på trods af stor aldersspredning. Generelt er der en virkelig god stemning blandt alle elever og lærere på tværs af holdene.

Man skal igennem et kæmpe pensum, både i skønhedspleje og anatomi, men det er super spændende og meget fyldestgørende, og man bliver undervist af nogle virkelig dygtige og professionelle lærere. Jeg var så heldig at have Line, Louise R. og Mouna og kunne ikke have ønsket mig bedre undervisere, meget kompetente, meget omfavnede og super dygtige kosmetologer.​


​​Desværre blev mit hold ramt af den store corona nedlukning, som betød, at vi var hjemsendt i 3,5 måned, æv. Ann og lærerne fik strikket en nedlukningsplan sammen, så vi fik online undervisning i teori, og da vi så kom tilbage på skolen, var der fuld fokus på alt det praktiske, så vi kom i mål til tiden og alle med nogle meget flotte karakterer.

Jeg er i dag selvstændig med klinik derhjemme, Kosmetolog Annico og kan helt klart anbefale Nordsjællands Kosmetologskole.

Annette Nielsen, oktober 2021

Nancy Phattree Jensen, oktober 2021

Min drøm var at blive kosmetolog, og jeg har altid været interesseret i faget.

​Jeg har tidligere startet uddannelse som social og sundhedshjælper. Jeg færdiggjorde dog ikke uddannelsen.

Derfor valgte jeg at virkeliggøre min drøm om at blive kosmetolog.

Jeg kom til åbent hus hos Nordsjællands Kosmetologskole og mødte ejeren Ann, der fortalte om forskellige muligheder for at gennemføre uddannelsen. Det var for mig et virkelig inspirerende møde.

En af mulighederne var ”Næsten Gratis model ”, der passede mig fint. Jeg vil gerne takke Ann for med denne model at give mulighed for, at man kan få opfyldt sin drøm, uanset at man ikke har så mange penge.

Mit møde med skolen fik mig til at se muligheder og inspirerede mig med de fantastiske tilbud, som skolen gav mig. Jeg fik virkelig mulighed for at udleve min drøm.

Det var hårdt både med skoletid og praktiktid, især når der skulle forberedes til prøver og eksamen, men det gav mig også meget øvelse, og det gav mig mulighed for at arbejde med professionelle undervisere, som var meget vidende og kompetente.

Der var et godt kammeratskab mellem eleverne, der hjalp hinanden. Jeg følte aldrig, at jeg var alene.

I skolen lærte jeg meget teori, som gav mig et godt grundlag for mit fremtidige virke. Jeg synes især, at teorien var var svær, men meget spændende, og jeg fik et virkelig godt grundlag for mit arbejde fremover.

Jeg fik en god eksamen, og jeg har været virkelig glad for uddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole.

At jeg fik succes med min uddannelse, skyldes dels inspiration fra Ann, lærere, samt dygtige eksperter.

Efter jeg blev uddannet, har jeg fået arbejde 2 steder:

1. Hudpleje & Permanent Makeup i min private klinik

2. Hjemmepleje

Nancy Phattree Jensen, oktober 2021

Heidi Kromann-Rasmussen, april 2021

Jeg er altid gået meget op i hudpleje og i at bruge de “rigtige” produkter. Da jeg for 3 år siden begyndte at lege med tanken om en uddannelse som kosmetolog og meget grundigt undersøgte mine muligheder, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle vælge Nordsjællands Kosmetologskole - både pga. muligheden for aftenundervisning (hvilket var en nødvendighed) samt det brede pensum. Men mest pga. den professionalisme og seriøsitet som skolen kunne tilbyde, hvilket stod klart efter et åbent hus-arrangement.

Jeg har været meget tilfreds med hele skoleforløbet, som tog halvandet år (+ 3 uger pga. Corona).

Jeg gik på et stort aftenhold med mange forskellige kvinder med forskellige baggrunde og nationaliteter i alderen 21-52 år. Det fungerede virkelig godt. Vi var et meget harmonisk hold med masser humor, men også seriøse og respektfulde overfor undervisningen. Flere af os holder stadig kontakten i dag efter endt uddannelse.

Lærerne er virkelig dygtige, både i deres teoriundervisning og i den praktiske undervisning. Standarden er høj, og man er ikke i tvivl om, at man undervises af dygtige og professionelle kosmetologer, som giver seriøs og respektfuld feedback. Det fungerer rigtig godt med den måde undervisningen foregår på ved at veksle imellem teori og praktisk undervisning i klinikken.

Selv med et lidt anderledes forløb under Corona-nedlukningen, formåede Ann og lærerne at få os igennem online-undervisning med et meget tilfredsstillende resultat.

Jeg er i dag selvstændig kosmetolog på deltid, og elsker det 😊

Stor ros til Ann og hendes dygtige og virkelig søde lærere😊

Kærlig hilsen

Heidi Kromann-Rasmussen, april 2021

Derma Studio

Victoria Hansen, april 2021

Jeg startede i en meget ung alder at få voldsom acne. Der startede min passion for hudpleje. Beauty faget har altid været en interesse for mig og efter et fantastisk møde med Ann, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var på Nordsjællands Kosmetologskole, jeg skulle være.

Skolen er ligesom ens andet hjem, og selvom der er mange forskellige aldre, bliver man stadig utroligt tætte med ens medstuderende samt lærere.

Jeg gik på daghold og var så heldig at have Cathrine, Mouna og Rie som mine lærere. Alle meget dygtige til at lære fra sig. Dog er alle lærere på skolen gode til at tage sig af alle elever og hjælpe, hvor der er brug for det, og de har alle bidraget til min viden og en rigtigt god oplevelse.

Læringen har været helt igennem gennemført, og man får en utroligt bred viden indenfor faget meget hurtigt. Lærerne er gode til at sørge for, at læringen altid er spændende og at alle er med, uanset ens eget faglige niveau.

Det har været et hårdt og intenst år, men absolut det hele værd i sidste ende. Jeg kunne ikke være gladere for at jeg valgte Nordsjællands Kosmetologskole.

Og alt ros til Ann for at sørge for, at uddannelsen passer til alle i forhold til pris og tid, og altid være klar til at hjælpe, når man har brug for det.

Jeg ville klart anbefale skolen til alle, der ønsker at blive noget indenfor dette fag!

Tak for et skønt år.

Victoria Hansen, april 2021

Christine De Cavalho, april 2021

Efter at have været kunde på Nordsjællands Kosmetologskole i mange år, besluttede jeg mig for at komme til åbent hus og blev meget positiv.

Jeg skrev til Ann, om vi kunne mødes og snakke, fordi jeg havde nogle ting, som jeg var lidt i tvivl om. Og Ann er virkelig god til at forklare, hvordan uddannelsen fungerer, og hvilket hold man skal tage – også med de forskellige muligheder med betalingen.

Jeg valgte at gå på aftenhold, så kunne jeg passe mit arbejde ved siden af. Jeg var på et hold, hvor der var god stemning, og alle hjalp hinanden, selvom der var forskel på alderen, så kunne man ikke mærke det.

Det har været rigtig hyggeligt og en skøn tid på skolen. Alle de fag, vi har lært om, er utrolig spændende. Jeg blev meget overrasket over, hvor meget man skal lære igennem uddannelsen. Det var et spændende, sjovt og lærerigt år med masser af både praktik og teori, og lærerne er virkelig dygtige og professionelle, både i den praktiske og teoriske undervisning.

Kan klart anbefales.

Christine De Cavalho, april 2021

2019-2020

Adetoun, oktober 2020

Jeg har (cand. jur.) i International Law & International Relations, men jeg har altid brændt for skønhedsbranchen, så jeg skabte mit eget skønhed- og velværeselskab.

At have mit eget selskab gjorde mig meget glad og gav mig mere motivation at gå videre i skønhedsbranchen for at lære mere om skønhed og anatomi for at udvide og bygge mit firma videre med skønhedstjenester. Så derfor besluttede jeg at tage en kosmetologuddannelse.

Jeg valgte Nordsjællands Kosmetologskole, fordi der var meget fleksibilitet med betaling, et omfattende pensum og jeg kunne være deltidselev og arbejde ved siden af.

Nordsjællands Kosmetologskole var en spændende og sjov oplevelse for mig. Jeg var på et dejlig hold, hvor vi hyggede sammen og hjalp hinanden. Vores lærere var dygtige og professionelle med deres undervisning både til teori og praktik i klinikken, med meget tålmodighed til at hjælpe dig med forståelse.

Jeg vil anbefale Nordsjællands Kosmetologskole, fordi du får en omfattende uddannelse. Deres kosmetologuddannelse dækker ikke kun skønhedspleje, men det går dybt i anatomi, ernæring og du lærer grundigt om salg og kundeservice, alt på en sjov måde i en hyggelig atmosfære. Alle lærere på Nordsjællands Kosmetologskole er altid tilgængelige til at hjælpe dig, selvom de ikke er undervisere på dit eget hold.

Der er også mange jobmuligheder som kosmetolog/hudterapeut, og Nordsjællands Kosmetologskole hjælper med kursus og job postering på skolens elev Facebook side.

Nu er jeg ansat som kosmetolog hos Park by Bystrup og Pate, og jeg driver mit egen selskab Ade Organics ApS.

Tak til Ann og alle undervisere på Nordsjællands Kosmetologskole for jeres kærlighed og en spændende og dejlig oplevelse.

Stor Krammer.

Adetoun O. Adejumo

Aftenhold marts 2019 – oktober 2020

Victoria, oktober 2020

Siden jeg var lille, har jeg haft stor interesse for skønhedsfaget, hår, makeup, produkter osv.

Min drøm var at arbejde med noget indenfor beauty. Men hvordan pokker kommer jeg lige i gang med det? Tænkte jeg...

Efter mange år med arbejde lige fra kassemedarbejder til leder kunne jeg mærke, at jeg havde brug for en ny retning, og inden jeg havde set mig om, startede jeg på Nordsjællands Kosmetologskole.

Jeg var solgt til stanglakrids, da jeg var til åbent hus og hørte om al den læring, man får med. - Og det levede op til forventningerne.

På NK er der et meget højt fagligt niveau med alt fra top til tå. Både skønhedsplejen og anatomien er meget spændende - sidstnævnte forelskede jeg mig i og blev meget klogere hele vejen rundt. Man bliver klædt godt på med en masse viden og øvelse i form af praktik.

Lærerne på skolen er helt igennem fantastiske. Deres engagement og motivation gør undervisningen spændende, lærerig og ikke mindst sjov.

Jeg gik på aftenhold to gange om ugen, med nogle skønne piger. På trods af at alderen gik fra 20 til 40 havde vi et fantastisk sammenhold. Sammenholdet er ikke kun i den enkelte klasse, men på kryds og tværs af holdene og lærerne.

Det bliver ens andet hjem, og man kan snakke om ALT.

Har man problemer finder man en løsning. Ann og lærerne er skønne og åbne for at hjælpe.

Jeg var så heldig at starte job hos Clinique La Vie i Ølstykke lige efter uddannelsen.

Så nu følger jeg min drøm indenfor beautybranchen, får en masse erfaring og glæder mig hver dag. Ikke nok med at jeg nu laver en masse lækre behandlinger, får jeg også brugt min kreativitet i form af makeup og håropsætninger til forskellige lejligheder og på min Instagram, hvor jeg giver tips og tricks til alt fra hudpleje til hår (@victoriaarvinbeauty).

Jeg kan varmt anbefale skolen, det har været starten på noget helt fantastisk for mig.

Tusinde tak for 1,5 skønne år.

Victoria Arvin Lautrup, oktober 2020

Amal, oktober 2020

Efter mange år på arbejdsmarkedet siddende bag en computer i et lukket kontor, blev det tid til en ændring i mit liv!

Jeg kunne aldrig tro på, at jeg kunne arbejde med ”mine hænder” og lave noget på nogen. Det var udfordrende, men jeg fik tro på det efter en snak med Ann, som sagde til mig præcist ”jeg kan se det i dig, du vil blive rigtig dygtig ”. Det var motiverende.

Det har været et fantastisk kapitel i mit liv, jeg aldrig vil glemme!

Jeg har gået på et daghold med nogle skønne piger, hvor der har været plads til vores forskelligheder, fra helt unge til lidt ældre. Det har været et rigtig godt hold, vi har hjulpet og støttet hinanden altid.

Det har været enormt heldigt at have de skønneste og dygtigste lærere, klar til hjælpe og til altid at støtte undervejs, fra teori til praktik i klinikken.

Vi lærer alt fra hudplejerutiner til fordøjelsessystemet, hjerte, muskler, knogler og meget mere. Det er ikke kun, hvordan man lægger neglelak eller makeup, som mange tror, når de hører om kosmetologuddannelsen.

Der er meget teori og et stort rigt pensum, så det er ikke nok med timerne i klassen, der skal meget læsning til derhjemme også. Men det kan sagtens lade sig gøre!

Jeg fortryder ikke mit valg! Og det kan kun anbefales! Man føler sig hjemme, og man kan selv bestemme at betale fuld uddannelse, eller næsten gratis med blot ekstra praktiktimer. Så en uddannelse til alle 😊

TAK fra Amal, oktober 2020

Mette Gudbrandsson, marts 2020

Det var lidt af en tilfældighed, at jeg kom på kosmetologuddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole. Men ofte er der jo en mening med alting…. 😊

Jeg har igennem flere år interesseret mig for kinesisk medicin og det holistiske menneskesyn og synes, at det er rigtig spændende, hvad vi kan gøre både indefra og udefra for at opnå helheden.

Derfor var det meget nærliggende for mig at tage uddannelsen som kosmetolog hos NK, hvor der er masser af god viden om fordøjelse, ernæring og en masse anatomi. Det var godt for mig at kunne flette dette ind i den viden, jeg allerede havde i forvejen.

Jeg har gået på et skønt daghold med søde medstuderende og vi har haft et rigtig godt sammenhold, ung som ældre😊

Tiden på klinikken har også været hyggelig og lærerig - og jeg har været meget privilegeret at have en del faste kunder, og det har været hyggeligt at følge dem i tiden på elevklinikken.

Der er jo masser af retninger at gå, når man er færdig - man kan blive klassisk kosmetolog, dygtiggøre sig indenfor negle eller makeup. Mulighederne er mange, når du er færdig. Ligegyldig hvad du vælger, får du på NK en rigtig solid grunderfaring indenfor faget.

Jeg har selv valgt at åbne min egen klinik ”Roots of Beauty”, hvor jeg har fokus på holistisk skønhedspleje

Knus fra

Mette Gudbrandsson, marts 2020

Dana Hornsleth, marts 2020

Det har altid, lige så længe jeg kan huske, været mit ønske at få en uddannelse inden for kosmetologfaget.

At få en bredere og grundigere forståelse for huden, kroppen og dens funktioner. Ikke mindst få kendskab til den rigtige hudpleje og de mange kosmetiske behandlinger.

Da jeg kom til "åbent hus arrangement" på Nordsjællands Kosmetologskole, blev jeg mødt med masser af positivitet og grin fra praktiklokaler og et venligt smil både fra elever og lærerne 😀

Og en varm velkomst fra Ann som gav meget uddybende information om uddannelsen, undervisningen og dagens gang på NK.

Det føltes godt og rigtigt!!❤️

Jeg er rigtig, rigtig glad for at kunne gennemføre uddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole.

Ann har et fremragende personale!!!

De er engagerede, fagligt dygtige, altid hjælpsomme og så søde.....de bedste!!😍

Jeg har spændende planer, som jeg håber snart at få ført ud i livet.

Mange varme tanker og kæmpe kram😊

Dana Hornsleth, marts 2020

Stephanie Hvas, marts 2020

Jeg arbejder i klinik ”Perfecting Beauty” til dagligt og besluttede mig for at tage uddannelsen imens.

For stadig at kunne være på mit job i dagtimerne, havde jeg brug for fleksibilitet og det passede perfekt at NK tilbyder aftenundervisning.

Efter jeg havde snakket med Ann, var jeg ikke i tvivl om, at det var her, jeg ville hen.

Så jeg valgte NK grundet den høje faglighed og fleksibiliteten - den gode atmosfære på skolen blev et stort PLUS.

Lærerne er rigtig dygtige undervisere, de er tålmodige, virkelig søde og så er de også dygtige behandlere ved siden af.

På trods af opdeling af holdene snakker alle sammen, og stemningen på skolen er rigtig god. Jeg er virkelig glad for både lærerne og de medstuderende, som jeg har haft.

Alt i alt har det været et hårdt men virkelig godt halvandet år.

Jeg kan varmt anbefale skolen til alle!

Knus fra Stephanie Hvas, marts 2020

Michelle Azevedo, oktober 2019

Efter jeg flyttede til Danmark i 2008 ( jeg kommer oprindeligt fra Brasilien) gik mit karriereliv lidt i stå. Jeg havde arbejde i mange år i Barcelona som salgskonsulent i reklamebranchen, og da jeg flyttede hertil skulle jeg næsten starte livet forfra. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle beskæftige med. 


Jeg har altid være sådan en, der elsker at anbefale skønhedsprodukter til veninder og familie og har altid haft interesse i skønhedspleje, velvære og aromaterapi. Men havde aldrig tænkt jeg kunne arbejde med det, indtil en veninde fortalte mig om denne uddannelse i Danmark. 


Jeg undersøgte lidt om kosmetologuddannelsen men var lidt usikker på jobmuligheder efterfølgende.
- Kan jeg finde et job bagefter som 40-årig?


Heldigvis besluttede jeg at kontakte Ann for at høre nærmere om kosmetologuddannelsen på NK.
Og det var det bedste, jeg har gjort for mig selv.


Jeg startede på skolen på dagholdet, fordi jeg ønskede at det gik lidt hurtigere. Og ved I hvad?
Som 40-årig fik jeg allerede inden afslutning af uddannelse ikke kun én jobmulighed, men 4. Jeg arbejder i dag hos Diana Hvas - Perfecting Beauty, en af det mest eksklusive klinikker i Danmark, hvor jeg bl.a laver luksuriøse ansigtsbehandlinger fra Germaine de Capuccini, som Diana er distributør af i Danmark. Så, alder er ikke et problem, det er faktisk en fordel. Og mht. mine sproglige udfordringer som udlænding, jeg vil sige, at lærerne altid har været klar til at give en hånd, hvis der var noget jeg ikke kunne forstå.

Jeg kan virkelig anbefale Nordsjællands Kosmetologskole til alle, der vil blive dygtige og professionelle kosmetologer. Pensum er ikke "piece of cake", man skal virkelig være klar til mange times læsning, men det er kun godt for os.
Vi lærer alt fra hudplejerutiner til fordøjelsessystemet , hjerte, muskler, knogler og meget mere. Det er ikke kun hvordan man lægger neglelak eller makeup på.

Nordsjællands Kosmetologskole for mig er ikke kun en skole, men en familie. Jeg har været så heldig med de bedste lærere der findes i Danmark: Line, Louise R. og Mouna. Og med en leder der støtter os altid, og selvom jeg ikke er på skolen til daglig mere, så ved jeg, at jeg kan regne med Ann, hvis jeg har brug for noget.


Tak for jer min Nordsjællands Kosmetologskole familie.

Shali Dona, oktober 2019

Jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole i oktober 2018 og sluttede oktober 2019.

Kosmetologuddannelsen har altid været min drømmeuddannelse, men jeg var bange for at starte pga. sproget, fordi jeg kommer fra Sri Lanka. Jeg troede, at det ville blive for svært for mig, når jeg ikke taler eller forstår 100 % godt dansk.

Men efter at jeg snakkede med Ann, besluttede jeg mig for, at jeg skulle starte med det samme.

Ann var super sød og dygtig og forklarede alt om uddannelsen og sagde, at jeg kan sagtens kunne klare det.

Jeg gik på dagholdet, lærerne har været helt vildt søde og venlige. De er superdygtige og meget hjælpsomme. Jeg følte altid skolen som mit andet hjem. Og jeg savner allerede skolen og dem alle virkelig meget. Der var meget teori om kroppens anatomi og også meget skønhedspleje. Og jeg har fået 12 og 10 i næsten alle prøverne.

Jeg har også været meget glad for at arbejde i elevklinikken. Jeg har også haft mange faste kunder, som var glade for, at de fik behandling af mig. Jeg kan virkelig anbefale denne skole til dig, som drømmer om at bliver uddannet kosmetolog Den blev også godkendt af Dansk Kosmetolog Forening/DKF, som den første skole i Danmark. Du vil helt sikkert blive glad for det.

Jeg fik også et job i Saluz Beauty i Virum, inden jeg blev færdig med uddannelsen. Det er jeg meget taknemmelig over.

1000 tak til Ann og mine søde lærere for at hjælpe mig for at blive en dygtig kosmetolog.

Og husk at sproget ikke er et problem, når du går i denne skole.

Lisbeth Pedersen, oktober 2019

Jeg har i lang tid ønsket at skifte job, fordi jeg har eksem, som jeg skal tage hensyn til. Har også i lang tid villet være selvstændig og selv bestemme min arbejdstid. Så med det i bagagen besøgte jeg Ann på skolen og fik en dejlig snak om, hvad uddannelsen egentlig gik ud på, og samtidig om man kunne bruge en moden kvinde i dette fag. Jeg fik et JA!

Jeg valgte aftenskole, idet jeg havde job ved siden af. Det var hyggeligt at komme i skolen og se de andre hold og være sammen med dem i elevklinikken. Trods aldersforskellen imellem os har vi altid haft det sjovt sammen. Jeg er selvfølgeligt blevet spurgt mange gange fra kunder om, hvorfor jeg ville være kosmetolog. Nok mest på grund af min alder 😊 Jeg fortalte, at det var min nye hobby og måske jobskifte.

Hvis man tror, det at blive kosmetolog bare er at lægge makeup… så tager man fejl. Der er meget, man skal lære men samtidig spændende og udfordrende både på det praktiske og det teoretiske.

Der er meget teori, og man skal læse meget selv. Lærerne er dygtige, og de underviser på en god måde, så man tænker ikke på, at man er træt efter en lang dag på job. Man kan altid spørge igen og igen, hvis man er i tvivl. Lærerne er også meget hjælpsomme. I det praktiske bliver man guidet af lærerne, og man får først kunder udefra at træne på, når man har øvet behandlingerne på hinanden først. Kunderne kommer jo for vores skyld. Det er super dejligt at give kunden en behandling, hvor de bliver forkælet.

Jeg har haft stor glæde at uddannelsen. Har altid følt at jeg var i gode hænder fagligt og praktisk. God opbakning og klargøring til eksamen. Super skønne venskaber. Mange gode minder. Hvis man brænder for at prøve noget nyt, så kan jeg anbefale det. Det har været en dejlig og til tider lidt hård rejse, som jeg aldrig kommer til at fortryde.

Er glad og stolt over at jeg kan kalde mig lægeeksamineret kosmetolog. I dag har jeg selv en lille klinik i mit hjem som bierhverv. Min plan lige nu er at tage en dag ad gangen og se, hvad det kan blive til…

Man kan alt hvis man vil det .. tænk ikke for længe, BARE GØR DET.

Tak for alt.

Knus til Mouna, Rie, Louise, Louise og Ann

Marissa Mensing, oktober 2019

Jeg har altid godt kunnet li´ at forkæle og nusse andre, som har brug for at slappe af og nyde, at de er midtpunktet for en stund.

Så derfor valgte jeg at blive kosmetolog.

Jeg kom egentlig fra en anden kosmetologskole i København. Men efter 6 måneder måtte jeg stoppe pga. at det tog rigtig hårdt på mig. Jeg er ordblind. Det var ikke et problem, inden jeg skulle starte, men da jeg startede, måtte jeg ikke bruge min pc. Det tog hårdt på mig, at jeg ikke måtte bruge min pc, så tingene kunne blive læst op for mig, og jeg bestod ikke mine prøver….

Jeg tog derfor et valg om at droppe min drømmeuddannelse fuldstændig. Fordi det havde ramt mig så hårdt de sidste 6 måneder. Men så tog jeg kontakt til Nordsjællands Kosmetologskole og fik et møde med Ann, og jeg forklarede min situation og min ordblindhed. Jeg var så nervøs for at skulle starte et nyt sted. Men da jeg startede op på Nordsjællands Kosmetologskole, tænkte jeg, at det skulle jeg helt sikkert havde gjort noget før.

Ann er en fantastisk leder og har nogle skønne lærere til at undervise. Jeg måtte have min pc med til alle terminsprøver og har bestået alle. Jeg begyndte at få troen tilbage på mig selv igen, at troede også på, at de nok skulle få mig igennem det. Aldrig har jeg mødt så skønne og søde mennesker og den selvstændighed man får ved at være på Nordsjællands Kosmetologskole. Og der er tid til en - selv på en dårlig dag. På mit hold var vi 7 elever, og det ku jeg faktisk godt lide. Fordi der var tid til, at læreren kunne hjælpe en både til det praktiske og det teoretiske.

Jeg har aldrig fortrudt det og kan KUN anbefale det til andre!

Det har givet mig så meget mod til at forsætte min rejse som social- og sundhedsassistent her til januar og så sygeplejerske bagefter.

Jeg kan takke Nordsjællands Kosmetologskole for, at min drøm er gået i opfyldelse, og det har kun gjort mig stærkere og jeg har fået mere tiltro til mig selv

Tak og stort knus

Monique Poulsen, oktober 2019

Jeg har altid gerne ville være kosmetolog, men økonomien skulle lige passe til det. Så da jeg endelig havde muligheden skrev jeg til Ann og startede 3 uger efter.

Jeg gik hos en kosmetolog i forvejen, og da jeg fortalte hende, at jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole, sagde hun “Jamen så kan du arbejde hos mig” - og jeg arbejder der stadig. Det er hos ”Care4You” i Smiley Fitness i Hillerød.

Jeg var overrasket over niveauet i undervisningen. Det er højt men utrolig spændende. Lærerne engagerer sig meget i undervisningen, er professionelle og velforberedte altid.

Jeg valgte at gå på aftenholdet, så jeg kunne passe mit arbejde ved siden af, da der var undervisning 2 gange om ugen og hver 4. weekend. Hvilket også gav mig mulighed for at læse op på mine ting og være forberedt til undervisningen. Jeg er super glad for de undervisere, jeg har haft. Jeg har følt mig set, hørt og forstået hele vejen igennem uddannelsen.

Stemningen på skolen er så rar, alle snakker med alle, griner og deler råd og viden. Og man får klart masser af gode venner.

På Nordsjællands Kosmetologskole er der plads til alle.

Klart det mest lærerige halvandet år i mit liv.

Sandra Sørensen, oktober 2019

Min tid på NK har været rigtig god - jeg startede min uddannelse i marts 2018, og jeg gik på aftenholdet da det passede bedst med, at jeg kunne have et arbejde ved siden af.

Jeg har i mine yngre dage gået på kosmetikeruddannelsen på euc, hvor jeg fik taget den største del af grundforløbet. På trods af at jeg skiftede retning midt i det hele, har jeg altid fået familie og venner til at stå model for hvad jeg nåede at lære.

Efter 13 år viste det sig så, at jeg skulle vende tilbage til faget. Jeg ville gerne leve af det, jeg elsker at lave mest og ikke kun på hobbybasis.

Jeg var til åbent hus hos Ann på NK i oktober 2017 og nåede ikke at se andre skoler, da skolen fangede mig fra første sekund. Her var forskellige muligheder for betaling af uddannelse, og de hold man kunne vælge at gå på - det gjorde i første omgang udslaget for mig. At det så også var de sødeste lærere og en fantastisk klasse, jeg kom i, var kun endnu bedre. I min klasse spredte aldersniveauet sig fra 20'erne til 50'erne, men vi kom alle så godt ud af det med hinanden og havde det bedste sammenhold.

Skolen er et sted, man altid føler sig velkommen - lærerne man har under sit forløb sætter sig ind i hver enkelt person, de er tålmodige og sørger for på bedste vis, at du som person lærer bedst. Pensum kan være mega svært og hårdt, og det kræver en del af en selv - der skal læses og øves en del i sin fritid. Men har man lysten til det og er indstillet på at gøre en indsats, er det altså godt givet ud, og så skal man nok nå i mål :)

Mit 1 1/2 år på skolen har været meget lærerigt, udfordrende, hårdt til tider men SUPER POSITIVT. Jeg vil ikke være en dag foruden! Jeg har en masse gode timer, oplevelser og minder med mig i bagagen, som jeg kan tage med mig i fremtiden.

I dag står jeg i den dejlige situation, at jeg er gravid, men Ann er så hjælpsom og sød til at hjælpe mig, hvis der er behov for hjælp, når jeg skal finde job efter min barsel.

Så selvom man er færdiguddannet, er man ikke glemt.

Tak til alle for en god tid!

Christina Skibsrud Christensen, marts 2019

Når kun det bedste er godt nok

​– det har været et spændende, udfordrende, lærerigt og inspirerende uddannelsesforløb hos Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød.​

Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre start på mit kosmetologliv.

Jeg blev færdig som lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut hos NK den 7. marts 2019, og jeg er fuldt ud tilfreds med uddannelsen, både strukturmæssigt og fagligt.

I starten af uddannelsen var jeg lidt skeptisk overfor niveau og faglighed, da vi starter lidt roligt ud, men det er i den grad gjort til skamme, for jeg har oplevet et meget højt niveau, som man bestemt ikke kommer sovende til. Det kræver meget læsning og en stor indsats fra egen hånd. Også for sådan en som mig, som ellers har stort kendskab til anatomi og latinske begreber som lægesekretær Så super fedt, at pensum er så bredt og fyldestgørende

Et ekstra plus er at man befinder sig i lækre omgivelser sammen med de skønneste og hjerteligste mennesker, som er super kompetente og dygtige til at lære fra sig. De får alle stor ros fra mig!

Efter at have taget uddannelsen hos Ann, går der ikke en dag, hvor jeg fortryder, at jeg valgte at bruge tiden og investeringen – i alt hvad der hører med. Jeg tror ikke, at man kan blive bedre klædt på til at være kosmetolog end hos NK!

Lige inden afslutning startede jeg selvstændigt op i klinik Wax and Makeup i Kongens Lyngby.

Takket være Ann og hendes fantastiske lærere har jeg turde springe ud i de ting, jeg brænder for​​

Maria Palm Larsen, marts 2019

Jeg har altid gerne ville være kosmetolog, lige siden jeg gik ud af 9. klasse men havde ikke muligheden på daværende tidspunkt, så derfor valgte jeg nogle andre veje.

Så havde jeg brug for nye udfordringer nogle år efter og valgte at tage en snak med Ann for at høre omkring, hvilke muligheder der var.

Ann er helt fantastisk, hun er super fleksibel, og det er lige før, at det bliver lidt "skræddersyet" efter dine behov. Der er i hvert fald super mange muligheder.

Jeg valgte uddannelse på daghold, så det tog et år, og så havde jeg lidt praktik ved siden af som betaling for uddannelsen.

Det har været det fedeste men også det hårdeste år – det skal man være klar over

For der er mega meget teori både i anatomi og i skønhedspleje, hvilket er super sjovt (synes jeg), og det er meget vigtigt, at man får læst op på tingene, og man skal være klar over, at der skal lægges nogle timer derhjemme også for at kunne følge med. Selv om lærerne er super dygtige og hjælpsomme og hjælper en til punkt og prikke, så forventer de også, at man er forberedt.

Det er en fantastisk skole med sammenhold og en skøn stemning selv i travle perioder. Man får

nogle rigtig gode relationer med andre og deler erfaringer, og så er man rigtig gode til at hjælpe hinanden, hvis problemer opstår

Det gode ved denne skole er også, at der kun er max. 12 elever i hver klasse, hvilket gør, at der kan blive taget ekstra godt af alle, og der er plads til alles forskelligheder.

Jeg kan kun anbefale denne skole til andre – I vil aldrig fortryde det.

Nu efter uddannelsen har jeg fået et fantastisk fuldtidsjob i klinik Hellerup, som er en kosmetisk klinik med rigtig gode muligheder for udvikling. Vi havde translokation på NK den 7. marts, og jeg startede på det nye job den 8. marts.

Jeg har været virkelig heldig. Der er Ann også en super kvinde til at hjælpe med at finde job efterfølgende. Mit nye job består i, at jeg både er receptionist og kosmetolog skiftende - hvilket

gør hverdagen varieret, som jeg godt kan lide.

”Det er bare med at tage springet…”​​​

Anita Nujic marts 2019

Mit skoleår på NK var mega gooodt

​Jeg kom endelig ind på min drømmeskole, som jeg havde ønsket mig i så lang tid. Det var lidt urealistisk at få at vide, at man var kommet ind.

Jeg elskede at være på skolen, da det nærmest føltes som mit andet hjem, fordi jeg havde fuld praktik udenfor skoletiden for at betale uddannelsen af på den måde, så jeg var i skole fra kl. 9:00-19:30 hver dag.

Og så havde jeg bare de bedste lærere. De gjorde undervisningen meget nemmere og sjovere, og samtidigt lærte vi en masse ting hver dag

Jeg kunne også godt lide at have kunder, så jeg har endnu mere erfaring, når jeg nu skal søge ind på en klinik. (hvis man brænder for det så kan man godt klare det)

Og så var jeg i den bedste klasse, selvom der var lidt aldersforskel, kunne vi godt holde hinanden ud. Jeg snakker stadig sammen med dem alle. Og nu jeg i gang med at søge ind i de forskellige klinikker.

Så jeg kan arbejde med det, jeg allermest ønsker mig.​​​

Stine Tranholm Kjærgaard, marts 2019​

Jeg synes, det har været en rigtig god oplevelse at gå på NK

Lærerne har været dygtige til at lære fra sig.

​Jeg gik i gang med uddannelsen i oktober 2017 og blev færdiguddannet marts 2019.

Da jeg gik i gang, vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg gik ind til. Jeg havde kun været inde og læse om uddannelsen på skolens hjemmeside samt læste de andre elevudtalelser, og fik et rigtig godt indtryk af både uddannelsen og stedet.

​For mit vedkommende var det vigtigt, at der var anatomi med i pensum, da jeg synes, det er rigtig spændende og vigtigt at vide, hvordan kroppen fungerer, når det er den, vi arbejder med

Man skal være indstillet på at læse meget, da der er en del teori. Hvilket kun er fedt, så det ikke kun bliver negle, hud og make-up. ​

Det er super vigtigt, at man ser det som en helt almindelig arbejdsplads og er professionel over for kunderne og de andre medstuderende fra starten af, da det vil give en god stemning og en god forståelse af faget.

Jeg valgte at gå på aftenholdet, idet jeg havde et arbejde ved siden af. Dog tog jeg ekstra praktik i stedet for fuld betaling af uddannelsen. Jeg synes, det er en god og smart måde at gøre det på, så vi allerede fra start af kan få føling og erfaring med faget.​

Du er i trygge hænder, hvis du vælger at tage kosmetologuddannelse hos Nordsjællands Kosmetologskole.

Tak til Ann, Louise, Line og Mouna for at have gjort min drøm til virkelighed.

Kæmpe knus​

2017-2018​​

Melissa Englund, uddannet oktober 2018

Jeg havde drømt i mange år om at tage kosmetologuddannelsen...

Og efter at havde været til åbent hus hos NK, vidste jeg, at det var her, jeg skulle være.

Det var den bedste beslutning at starte på kosmetologuddannelsen hos NK.

Jeg var overrasket over, hvor meget teori der egentlig er, og en lille smule nervøs om jeg kunne klar det, da jeg kommer fra Australien og er ikke vant til at læse og skrive på dansk eller latinsk.

Men de søde lærere støtter en og hjælper alt hvad de kan, så du har fuld forståelse for de mange forskellige emner - og de gennemgår gerne tingene flere gange :)

Jeg kunne godt lide at hvert hold er på maks 12 elever, det giver mere tid sammen med lærerne og hinanden så man ender med at få nogle fantastiske relationer!

Man skal være parat til at læse meget og være professionelle over for hinanden og kunderne fra starten.

Jeg synes personligt, det er vigtigt, at man behandler skoleforløbet som en arbejdsplads, så er man rutineret og helt klar til den "virkelig verden", når man er færdig.

Jeg valgte selv at gå på dagholdet, så det blev til fuldtidsstudie plus lidt ekstra praktik i stedet for fuld betaling af uddannelsen.

Det synes jeg fungerede rigtig godt, og jeg fik hurtigt ekstra erfaring med at behandle kunder på skolens klinik.

Det har været en hårdt men fantastisk år på NK!!

Jeg fik arbejde lige inden afslutningen og startede på klinikken Beauty House i Helsinge ugen efter.

Jeg kommer til at savne de super søde lærere og Ann som altid er smilende og imødekommende.

Jeg kan varmt anbefale kosmetologskolen Hillerød!

Så hvis du overvejer at starte på NK: GO FOR IT!!! 😊

Melissa Englund, oktober 2018

Sarah Melchiorsen, uddannet oktober 2018

Jeg har været i gang med mange uddannelser, før jeg fandt ud af, at jeg ville være kosmetolog. Min rejse hen til dette har været lang, men også lærerig. Så da jeg fandt ud af, at det var kosmetolog jeg ville være, så var spørgsmålet bare hvor ?

Jeg kiggede lidt forskellige steder, men blev forelsket i NK med det samme jeg trådte ind af døren, alle var glade og smilende og efter min snak med Ann (indehaveren) så var jeg ikke et sekund i tvivl om, hvor jeg skulle tage min uddannelse.

Da jeg så startede i oktober 2017, var jeg spændt og glædede mig til at lære og være sammen med mennesker hele dagen. Ann har været rigtig god til at sørge for en god atmosfære på en positiv måde, hvilket bare var toppen af lagkagen. Ikke nok med at eleverne på mit hold bare klingede med det samme, så var lærerne også helt fantastiske, de hjalp, var smilende og vigtigst af alt tålmodige. For lad mig være ærlig, pensum er svært og det kræver man læser og øver sig, hvilket jo bare gør det hele endnu mere værd.

Mit forløb var det der hedder ‘næsten gratis’, hvilket gjorde at jeg nærmest levede på skolen, men hvis ikke det skulle være på NK, så ved jeg ikke hvor ellers. Så selv om det er var et hårdt og svært år, så er det også et år, jeg ikke vil være foruden. Jeg fik min drømmeuddannelse og fik en masse positive minder med i bagagen.

Jeg kan varmt anbefale NK til piger og drenge, som går med drømmen om at blive kosmetolog. Det er et sted, hvor man altid føler sig velkommen af både lærere og elever. Ann er en fantastisk indehaver og husker vitterligt alles navne.

I dag står jeg i den heldige situation, at jeg er gravid, og det er altid svært at finde job, når man er det, men jeg har stadig kontakt med Ann, og hun er meget hjælpsom med at holde øje med noget til mig.

Så selvom man er færdiguddannet fra skolen, så er man ikke glemt.

Sarah Melchiorsen, oktober 2018​

Sara Ny Jørgensen, uddannet oktober 2018

Jeg har i mange år drømt om at blive kosmetolog. Men pengene har aldrig vokset på træerne omkring mig, så det er blevet udskudt igen og igen... Indtil jeg faldt over Nordsjællands Kosmetologskole og læste om diverse finansieringsmuligheder som pludselig gjorde min drøm mere mulig.
Jeg meldte mig til et infomøde og fik en varm velkomst og alt den information jeg fik gjorde mig sikker på, at det var her, jeg skulle gå.
Jeg fik en snak med Ann efter mødet - og hendes varme og imødekommende væsen gjorde kun beslutningen nemmere.

Da jeg lider af ekstrem eksamensangst, har uddannelser altid været en udfordring, men støtten og hjælpen fra Ann og mine fantastiske lærere har gjort, at jeg i dag står stolt med et eksamensbevis i hænderne.

Det er BEN hårdt, og man skal ikke undervurdere hvor meget læsning og selvdisciplin det kræver. Jeg har en baggrund som massør, så anatomi og fysiologi faldt mig lidt naturligt, men selvom man ikke har nogen kendskab til faget, får man professionel og kyndig undervisning og med hårdt arbejde og seriøsitet vil enhver uden tvivl føle sig rustet til eksamen såvel som arbejdet som kosmetolog efter endt uddannelse.

Jeg var modig og sendte en ansøgning, før jeg var færdiguddannet og står nu som nyuddannet lægeeksamineret kosmetolog og har fået en fuldtidsstilling som kosmetolog hos Clinique KAVI i Glostrup - det kan godt betale sig at tage chancer 😊

Hvis du drømmer om at blive kosmetolog, så er Nordsjællands Kosmetologskole det helt rigtige valg.

Alt det bedste og stort kram

Sara Ny Jørgensen, oktober 2018

Joan Divine, uddannet oktober 2018

Efter en del år som model, fotograf, makeup artist og negleteknikker, følte jeg stadig ikke helt jeg var der, hvor jeg gerne ville være, jeg manglede jo ligesom det sidste.

Mit valg faldt på kosmetolog, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at det er det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Min beslutning om at starte på NK kom udelukkende efter en behagelig samtale med Ann (indehaveren)

Jeg tog uddannelsen på aftenhold, da det passede bedst ind med job ved siden af.

På NK bliver man rigtig godt klædt på, til man skal ud og arbejde på klinik og stå på egne ben.

Pensummet er på et meget højt niveau, hvilket kan være hårdt til tider, og man skal læse godt op på det, men det gør også, at NK virker mere seriøs for mig end andre skoler.

Man er ikke særlig mange på hvert hold, hvilket gør, at de forskellige lærere har tid til en, og der findes ingen dumme spørgsmål 😊

Jeg fik job med det samme, efter jeg startede på skolen, så jeg dygtiggjorde mig hurtigt indenfor faget.

I dag arbejder jeg selvstændig på min egen Klinik Divine Skincare. Udover det starter jeg op i det nye år 2019, sammen med en kosmetisk sygeplejerske 3 gange om ugen, i Farum Qlinique Faceit.

Jeg ved, at jeg er landet på den rette hylde nu, og jeg kan kun takke Ann for at skubbe mig i gang og færdiggøre.

Det er slet ikke så svært at få job, når man kommer fra NK, da de fleste behandlere ved, at uddannelsen er i orden. Det bedste er dog, at Ann altid vil hjælpe dig, hvis du har svært ved at finde job eller gerne vil skifte.

Så du kan trygt tage din uddannelse på Nordsjællands Kosmetologskole.

Tak til Ann og alle de dygtige lærere <3

Knus fra Joan Divine, oktober 2018​

Gabriella Ravn, uddannet marts 2018

Jeg har i rigtig mange år ikke rigtig vidst, hvad jeg ville uddanne mig som, så jeg havde taget nogle kurser i blandt andet eyelash extensions, permanent makeup og voks. Og så tænke jeg, at jeg ligeså godt kunne tage uddannelsen som kosmetolog, så jeg havde hele pakken.

Og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke tog uddannelsen før alt det andet.

Jeg har været super glad for at gå på Nordsjællands kosmetologskole.

For det første er Ann (indehaver af skolen) simpelthen så sød og hjælpsom. Hun husker hver enkelt elev, og man føler sig virkelig en del af skolen.

Lærerne er virkelig dygtige og sætter sig en dyd i at videreuddanne eleverne.

Jeg blev overrasket over hvor stort pensum egentlig var. Man skal forberede sig på, at man skal læse, og man skal virkelig gide have næsen i papirerne og ville dygtiggøre sig. Det er super fedt, at man selv kan bestemme, hvor meget man vil betale om måneden, i forhold til at man kan have mere praktik om betaling. Det hjalp virkelig mig!

Jeg kan kun anbefale skolen og ved, at de uddanner nogle dygtige kosmetologer, men det kræver selvfølgelig også, at man vil blive dygtig og selv gør meget ud af det J

Jeg fik selv et job på en klinik på Frederiksberg, Beauty by Broe, i januar, hvor jeg blev færdiguddannet på skolen i marts. Så det kan sagtens lade sig gøre at få job, og jeg er så glad for min uddannelse.

Gabriella Ravn, uddannet marts 2018

Josefine Fosgrau, uddannet marts 2018

Jeg kan på det varmeste anbefale kosmetologuddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole!

Jeg havde længe gået med tankerne om at blive kosmetolog. Jeg fik anbefalet Nordsjællands Kosmetologskole, og jeg skrev med det samme til Ann.


Da jeg havde været til infomøde, vidste jeg med det samme, at jeg skulle tage min uddannelse her.
Jeg var meget bange for ikke at få gode karakterer til prøverne og eksamen, da jeg aldrig har været så god til eksaminer. Heldigvis gik det super godt, lærerne var meget hjælpsomme, og man fik virkelig øvet op til eksamenerne.

Pensummet er på et overraskende højt niveau, men man føler virkelig, man lærer grundigt om de ting, man skal arbejde med.
Det er dejligt, at man hurtigt får faget og rutinerne i hænder.


Jeg har været SÅ glad for at gå på skolen.

Jeg har fået min drømmeuddannelse, og arbejder med det jeg elsker til dagligt, da jeg med det samme fik job hos Simone Meiner Professional i Karlslunde.

Josefine Fosgrau, uddannet marts 2018

Mia Bjelstrand, uddannet marts 2018

Da jeg for 15 år siden kom hjem og sagde, at jeg ville være kosmetolog, faldt det ikke i god jord, så jeg valgte at gå en anden vej…..

Men kosmetologdrømmen blev ved med at sidde fast, så 13 år efter valgte jeg at starte op!

Jeg valgte til en start at begynde på en skole i København, men da jeg ikke var tilfreds, ringede jeg op til NK og fik en aftale med Ann om at komme op og få en snak og se skolen. Det endte med at være den bedste beslutning, jeg havde taget i lang tid.

Da jeg kom til det første møde, tænkte jeg at det virkede som en meget professionel skole med styr på tingene og pæne ordentlige faciliteter. Og efter mødet var jeg ikke i tvivl, det var her jeg skulle tage min uddannelse. Og det kom jeg på ingen måde til at fortryde.

Mit førstehåndsindtryk, med at det var en professionel og ordentlig skole, holdt stik, da jeg startede.

Jeg startede på aftenholdet, som indebar undervisning 2 aftener om ugen og hver fjerde weekend. Her blev der vekslet godt imellem teori og praktisk undervisning. Teorien var utrolig fyldestgørende, og lærerne var rigtig gode til både at lære fra sig og uddybe, hvis man ikke lige havde helt styr på det emne, vi var i gang med.

På klinikken, var der også altid en lærer at læne sig op af, sådan at man kunne få hjælp, hvis der var noget, man var usikker på. Jo længere i forløbet vi kom, jo flere krav blev der selvfølgelig også stillet på klinikken, således at man skulle begrunde sine valg af produkter osv. Dette var med til at dygtiggøre os og hjælpe os til at stå på egne ben, til den dag vi endte skulle ud på en klinik eller starte op selvstændigt.

Hvis man vil have en lærerig og samtidig sjov kosmetologuddannelse, kan jeg kun på det varmeste anbefale at starte hos Ann.

Da jeg blev færdig med uddannelsen, blev jeg tilbudt lidt forskellige samtaler, men har takket pænt nej, da jeg gerne vil starte selvstændig op, så jeg har efterfølgende valgt at tage forskellige kurser, for at dygtiggøre mig yderligere på andre områder indenfor faget.

Mia Bjelstrand, uddannet marts 2018

Malou Krabbenhøft, uddannet oktober 2017

Jeg havde længe gået og tænkt over, hvad jeg ville beskæftige med.

Jeg havde haft næsten 3 sabbatsår efter gymnasiet og var blandt andet ude og rejse i nogle måneder i Bolivia. Jeg har altid troet, jeg ville gå ind i den mere kreative verden, som grafikker eller lign. da jeg i forvejen malede og tegnede en del.

Men efter at have været til åbent hus på Nordsjællands Kosmetologskole og fik forklaret, hvordan uddannelsen fungerede, var jeg solgt! Jeg havde besøgt flere forskellige skoler for at finde ud af, hvad der passede bedst for mig. Jeg valgte Nordsjællands Kosmetolog skole, fordi jeg følte, at her blev der lagt mest vægt på den individuelle elevs behov og uddannelse.

Jeg fik lyst til at være kosmetolog, fordi jeg elsker at arbejde med mine hænder og være aktiv og omkring mange forskellige mennesker. Detat forkæle andre mennesker og gøre dem glade og tilfredse med sig selv, er den bedste følelse, man kan få som kosmetolog.

Vi var ikke mange på mit hold, men det synes jeg faktisk, var det bedste. Det betød for hver enkelt af os, at vores dygtige lærere hurtigere kunne lære os at kende, både personligt men også professionelt, og havde let ved at identificere de mangler vi havde både i undervisningssituationen eller i det praktiske arbejde med kunder. Man gennemgik en mere intensiv undervisning, hvilket betød, at man ikke bare kunne sidde og slappe af i timerne. Lærerne fik virkelig sat os i gang og fik alle med i undervisningen og var så søde til at gennemgå tingene flere gange, indtil alle var med.

Jeg elskede også stemningen på skolen. Alle havde virkelig en god team-ånd, og alle hjalp hinanden. De elever, som var på mit hold, kom også meget tæt på hinanden, og alle blev nære venner.

Ann, skolens leder, er også dejlig fleksibel med uddannelsen, både med afviklingen af økonomien og det med at holde udkig efter et job efterfølgende, så alle har mulighed for at realisere deres drøm om at blive kosmetolog.

Nu står jeg, som nyuddannet lægeeksamineret kosmetolog og har allerede fået en fuldtidsstilling som kosmetolog hos Clever Skincare i Hørsholm allerede en måned efter min afslutning.

Jeg kan kun med god erfaring anbefale Nordsjællands Kosmetologskole, hvis man stræber efter at blive professionel kosmetolog. Man skal bare have gå-på-mod for at komme i gang med at arbejde med faget.

For mig har det været noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv. Tak til Ann, alle lærerne på skolen samt mine dejlige klassekammerater – I vil ikke blive glemt <3

Malou Krabbenhøft, uddannet oktober 2017

Elvan Ziyanak, uddannet oktober 2017

Jeg har altid haft en stor interesse for skønhedspleje og velvære, og det blev i sidste ende mit BEDSTE VALG.

Jeg har tidligere været under uddannelse som Social- og Sundhedsassistent og skulle senere fortsætte til sygeplejerske, men nåde ikke længere, da jeg fik en fysisk skade. Efter en sygeperiode valgte jeg uddannelsen som kosmetolog, og jeg har ikke fortrudt det.

Med den dejlige atmosfære og samarbejdet, der er på skolen, var det mit perfekte valg. Jeg startede på dagholdet, som tager 1 år, så jeg var på hver dag både teoretisk og praktisk.

Er virkelig blevet rustet godt med hjælp fra alle de dygtige og virkelig hjælpsomme lærere, som også gjorde det hyggeligt i de svære timer. Spændende fag hvor man bl.a. lærer om huden som er kroppens største organ og hvad der sker i kroppen, latinske ord og ernæring, som virkelig er spændende.

Jeg vil helt klart anbefale Nordsjællands Kosmetologskole, da man er garanteret en professionel uddannelse, gode kollegaer og dejlige, søde og hjælpsomme undervisere.

Tak til søde og altid smilende Ann Engdal som altid er klar til at vende dårlige og svære problemer til gode og trygge udfordringer i stedet for J

Elvan Ziyanak, uddannet oktober 2017

Kimmie Schmidt, uddannet oktober 2017

Jeg gik på HF, inden jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole.

Jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle, når jeg var færdig med min HF, og jeg havde længe snakket med min mor om, at jeg drømte om at blive noget inde for skønhedsbranchen men var ikke helt sikker på, om jeg var klar efter min HF.

Desværre mistede jeg min mor 4 måneder inden, jeg blev færdig med min HF og hun sagde forinden, at jeg skulle gå efter min drøm om skønhedsbranchen.

Så 2 måneder inden jeg blev færdig med min HF kontaktede jeg Ann og blev inviteret til en samtale hos hende.

Ann var klar til at støtte mig igennem kosmetologuddannelsen, og jeg gik fra mødet med et kæmpe ”gå-på-mod”!

Da jeg startede på uddannelsen i oktober 2016 var det med en masse positiv energi og starten på et nyt og anderledes kapitel for mig. Alle lærerne er SUPER passionerede omkring det, som de underviser i og er meget professionelle.

Jeg var enormt overrasket over pensum, men det viste mig virkelig, at kosmetologer rent faktisk har en MEGET bredere viden, end hvad man forestiller sig, og det er super fedt at vide så meget inde for både skønhedspleje og anatomi.

Jeg følte mig klar til at komme ud i det “virkelige klinikliv”, da jeg afsluttede uddannelsen den 5. oktober 2017, og jeg fik allerede job den 27. oktober 2017.

Det var den bedste beslutning at tage uddannelsen hos Ann på Nordsjællands Kosmetologskole.

Ann og lærerne støttede mig igennem hele forløbet. De var der altid, hvis man havde brug for ekstra skolehjælp eller bare havde brug for en til at lytte.

Kimmie Schmidt, uddannet oktober 2017

Nivin Dirawi, uddannet marts 2017

Du vil helt sikkert ikke fortryde dit valg af Nordsjællands kosmetologskole!

Det er en fantastisk skole som sætter vægt på at dygtiggøre sine elever.

Lærerne på skolen er de bedste. Både som en lærer, men også som en "veninde".

På Nordsjællands Kosmetologskole føles forholdet mellem lærer og elev ikke som en almindelig undervisning på en almindelig skole.

Man bliver hurtigt en lille "familie". Der er altid en god stemning og det er rart at være der.

Der er meget god fordeling på teori og praksis. Så der ikke er alt for meget af den ene slags. Den praktiske del giver en, en meget god mulighed for at lære alt med behandlinger, hygiejne, service, vareopsætning mv.

Der var en del mere teori, end jeg havde regnet med, både i skønhedsdelen og anatomien. Der var meget at læse hjemme. Men man når ikke at føle man falder fra, fordi tingene kommer hurtigt efter hinanden, og man vil forstå sammenhængen.

Jeg valgte at betale min uddannelse af med praktik efter skoletiden.

Dette var den bedste beslutning, jeg tog. Først og fremmest fordi jeg ikke kunne betale hele beløbet af, og jeg følte, at jeg fik meget ud af det. Der var mange behandlinger, som man alle lærte noget af. Bedre erfaring. Denne mulighed gjorde, at jeg kunne tage min drømmeuddannelse.

Indehaveren Ann Engdal vil altid hjælpe dig med at komme videre, hvis du har brug for det! Hun er super sød, venlig, dygtig, forstående og hjælpsom.

Hun sætter stor pris på, at tingene fungerer, og at man får en professionel undervisning.

Jeg fik hurtigt job i en klinik, og jeg tager stadig kurser indenfor Dermalogica, men jeg har en drøm om at blive selvstændig en dag.

Nivin Dirawi, uddannet marts 2017

Rie Olivia Christoffersen, uddannet marts 2017

Karriereskift?

Jo tak! Den tanke stod jeg med i 2015, da jeg som uddannet lærer stod med følelsen af ikke at levere mit bedst mulige.

Jeg havde allerede taget uddannelse som negletekniker nogle år inden som ren hobby. Jeg besluttede derfor at følge retningen og uddanne mig indenfor skønhedspleje. Mit valg faldt på Nordsjællands kosmetologskole da det både lå godt geografisk til mig og desuden var meget fleksibelt både ift. betaling og undervisning.

Jeg startede på weekendholdet, da det skulle passe med arbejde.

Det 1 1/2 år uddannelsen har taget har været hårdt til tider, men har man lysten til det og er indstillet på at gøre en indsats, er det godt givet ud. Jeg vil helt sikkert opfordre alle, der overvejer uddannelsen til at gøre det - uanset hvor i livet man er. Der er hold og plads for alle, uanset om man er ung eller ældre – man bliver aldrig for gammel til god hudpleje.

Jeg var yderst tilfreds med mine undervisere. De formåede at skabe god stemning på holdet og levere en engageret og motiverende undervisning. For mig gjorde de noget så “kedeligt” som anatomi, vildt spændende.

Går du med samme tanker, som jeg gjorde i 2015? GØR DET!!!

Rie Olivia Christoffersen, uddannet marts 2017

Tanja Wedel Ranch Krarup, uddannet marts 2017

Efter at have arbejdet i modebranchen og som stylist hele mit liv, trængte jeg til at prøve kræfter med noget nyt. Så efter en snak med min mand besluttede jeg mig for at tage et år ud af kalenderen og læse til kosmetolog.

Jeg var ikke i tvivl om, at valget skulle falde på Nordsjællands Kosmetologskole. For det første var det små hold, så der var stor lærer-attention på eleverne, og for det andet fik man hurtigt lov til at være en del af dagligdagen i en kosmetologklinik.

Som selvstændig og midt i fyrrerne er det naturligvis ikke så nemt at skulle starte forfra på skolebænken, men hos Nordsjællands Kosmetologskole fik man hurtigt ansvar og blev en del af teamet, hvilket gjorde det meget nemmere at omstille sig.

Det har hele tiden været planen, at jeg skulle starte hudplejeklinik hjemmefra, så efter afslutning af mit uddannelsesforløb og eksamen, er jeg startet op som selvstændig. Jeg kan kun sige, at jeg har fået alle de redskaber med mig, som jeg har haft behov for, lige fra det faglige i form af behandlinger og teoretisk viden, som det praktiske i forbindelse med at drive en klinik.

Jeg har på intet tidspunkt følt, at jeg manglede noget, selvom jeg startede op helt alene.

Jeg kan på det varmeste anbefale Nordsjællands Kosmetologskole og Ann Engdal samt de mange fantastiske lærere, der gør dagligdagen og uddannelse sjov og spændende. Man kan meget nemt komme til at savne den sjove tid, vi havde på skolen….

Tanja Wedel Ranch Krarup, uddannet marts 2017

2015-2016

Charlotte D. Stjernqvist​, uddannet oktober 2016

Den bedste beslutning jeg nogensinde har taget i mit erhvervsliv.

Efter at have ledt efter en ny uddannelse i mange mange år dumpede kosmetologuddannelsen ned som lyn fra en klar himmel.

En hurtig beslutning blev taget og ikke mindst en rigtig beslutning om at tage en ny uddannelse i en sen alder. Men det er ikke for sent at sadle om, selvom man snart er 50 år. Jeg var ikke i tvivl om, at det var den rette hylde for mig.

Uddannelsen som lægeeksamineret kosmetolog har været ekstrem spændende og udfordrende, både alt det teoretiske og praktiske som skulle læres samt alle prøverne.

Teorilæren om anatomi, fysiologi, skønhedspleje, ernæringslære og meget mere har givet et godt og grundigt indblik i huden og kroppen, hvordan hele organismen hænger sammen.

Behandlingerne på elevklinikken, hvor vi har haft mange forskellige behandlinger er ligeledes spændende med udfordringer og alle de søde kunder.

Men det er bestemt ikke en uddannelse, man kommer sovende til – der skal læses og øves, og jeg har valgt under min uddannelse at frasige rigtig mange sociale arrangementer for at hellige mig mit studie og blive så god og dygtig som muligt. Dette med stor opbakning fra min familie og venner.

Stor tak til det dybt professionelle hold fra Nordsjællands Kosmetologskole. Både Ann og vores fantastiske undervisere. Det har været en fantastisk tid og hvor har det også været sjovt og i øvrigt en super klasse. Jeg vil savne teamet på NK og piger fra klassen rigtig meget.

Jeg elsker mit nye erhverv og har helt glemt, at jeg rent faktisk har arbejdet med tal i 30 år som revisor. Jeg har vel nok i virkeligheden altid været kosmetolog indeni. Det er et kald for mig!

I dag har jeg åbnet selvstændig klinik i Frederikssund, Hudplejeklinikken SKÖN.

Og jeg vil blive ved med at videreuddanne mig inden for faget med produkter og behandlingsmetoder og blive dygtigere og dygtigere.

Charlotte D. Stjernqvist, uddannet oktober 2016

Natasha Pors, uddannet oktober 2016 

Jeg havde længe gået og ikke vidst, hvad jeg ville gå videre med i mit liv, men da jeg så kom til åbent hus på Nordsjællands Kosmetologskole fangede uddannelsen mig med det samme.

Jeg vil aldrig fortryde, at jeg tog skridtet og tog min kosmetologuddannelse her.

Du får al den viden, som du har brug for, for at blive den bedste kosmetolog. Der er nogle skønne lærere, som virkelig går op i at lære fra sig.

Jeg synes, at det er fantastisk med skolens mulighed for den ekstra praktikordning, da de timer du kan tage her, gør at du får endnu mere erfaring inden for faget, og jeg er så glad for, at jeg valgte den løsning.

Jeg fik et job lige efter endt uddannelse hos Stina Enger Hudpleje i Jægerspris og er så glad for mit arbejdsliv den dag i dag og elsker at arbejde med faget.

Så kan på det varmeste anbefale Nordsjællands Kosmetologskole for at få din drøm opfyldt!

Natasha Pors, uddannet oktober 2016

Arunee B. Reipur (Nee), uddannet oktober 2016

Jeg gik på Nordsjællands Kosmetologskole fra marts 2015 til oktober 2016 på aftenholdet.

Inden jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole var jeg nervøs og meget i tvivl, om jeg kunne klare uddannelsen, fordi jeg er tilflytter hertil fra Thailand, så mit danske sprog var ikke perfekt.

Og en videregående uddannelse, børn, familielivet samt et fuldtidsjob som tandteknikker og med arbejde som Zumba/fitness instruktør og negleteknikker på hobbyplan.

Men en aften sidder jeg og snakker med en god neglekunde, og hun anbefaler, at jeg skal overveje at påbegynde en uddannelse som kosmetolog hos Nordsjællands Kosmetologskole, og tage op og snakke med Ann og det gjorde jeg så.

Jeg forklarede Ann, hvordan min situation var, både at jeg ikke var så god til det danske sprog, ikke har så meget tid, og økonomien i det, men vil så gerne lære om skønhedspleje og arbejde med det. Vi fandt frem til løsningen, at jeg kunne tage aftenholdet.

Der er meget, man skal lære og læse, både i skønhedsplejedelen og i den anatomiske del. Alt er super spændende, og man kommer hele vejen rundt. Uddannelsen indeholder meget teori, hvor vi ved hvert emne har afsluttet med en prøve. Det er kommet meget bag på mig, hvor meget teori, der rent faktisk er. Det har været hårdt. Og jeg troede slet ikke, at jeg kunne lære al den teori, men det kunne jeg! I det 1½ år har jeg fået flest 10 og 12-taller i prøver!!

Jeg lærte rigtig meget på skolen og blev også dygtig – specielt til kunderne og alt det praktiske.

Holdene på skolen er ikke store, lærerne er super søde og dygtige. Jeg var meget glad for mine lærere.

Det har været en hård men fantastisk tid for mig på skolen med skønne medstuderende og kompetente lærere. Jeg vil savne skolen samt alle de personer, som jeg har lært at kende igennem de sidste 1½ år.

Jeg kan helt klart anbefale Nordsjællands Kosmetologskole. Jeg har aldrig fortrudt min beslutning, og nu hvor jeg er udlært kosmetolog, kan jeg kun sige, at det har været en af de bedste beslutninger i mit voksenliv.

I dag er jeg nu selvstændig med klinik i nærhed af Hillerød, og jeg er så glad for det. Så hermed vil jeg sige tusind tak til alle mine smukke klassekammerater, mine dejlige lærere og ikke mindst Ann for at have sådan en dejlig skole.

Arunee B. Reipur (Nee), uddannet oktober 2016

Mathilde Johnsson, uddannet marts 2016

Mit år på Nordsjællands Kosmetologskole var fantastisk!

Da jeg første gang besøgte skolen til informationsmøde for at høre om hele forløbet var jeg solgt. Jeg havde inden da været meget forvirret omkring uddannelse, da jeg på daværende tidspunkt kun var 19 år gammel. Der var dog nogle få ting som nagede mig meget ved kosmetologuddannelsen. Det at skulle stå bag kasseapparatet, håndtering af penge, produkter og kunder gjorde mig en smule nervøs.

Jeg tog kampen op og startede på dagholdet marts 2015. Min hidtil bedste beslutning! Jeg startede op med 5 andre kvinder i hver vores aldersgruppe, hvilket ikke havde den mindste betydning. Da vi endte med at blive veninder og havde et super godt sammenhold. Vi havde ikke kun et sammenhold sammen som medstuderende, men også sammen med lærerne. Lærerne på skolen er fantastiske! De ønsker kun en det bedste, og hvis man er det mindste i tvivl, tager de hellere end gerne sig tid til at forklare en det igen med hjemmebryggede remser o.lign., så man kan huske alle de forskellige ting.

Selvom pensum til tider kan virke uoverskueligt, så skal det alt sammen nok komme til at sidde.

Man kan blive en smule overrasket over pensums størrelse, og hurtigt få fornemmelsen af ”hvad skal jeg dog bruge det til”? Både i skønhedsplejen og anatomien. Men når først man kommer ud og har med kunder at gøre i den virkelige verden, giver det hele pludselig mening. Hvor imponerende er det ikke at kunne fortælle, hvordan hele huden er opbygget og hvad der skyldes hvad? Der er meget læsning, men så snart man får vist tingene praktisk samt evt. via tegning, så fanger man det lynhurtigt. Lærerne er kompetente, rigtig gode til at fokusere på hver enkelt elev og giver sig tid til alle.

For mig blev stedet ” mit andet hjem”. Jeg elskede at tilbringe min tid på skolen.

Da jeg også var i praktikordning ved siden af almindelig mødetid på dagholdet, tilbragte jeg endnu mere tid på skolen. Jeg var rigtig glad for at vælge praktik ordningen, da jeg følte jeg fik mere erfaring af dette. Ikke nok med det, så lærer du også de andre hold at kende. Det kan have en vis fordel i forhold til at være mere social, få gode råd samt nye bekendtskaber. Jeg kom lynhurtigt ind i behandlingerne, kundehåndtering og salg af produkter.

For mig var det ikke kun en uddannelse – også en personlig udvikling.

Jeg sluttede året med en masse selvtillid, blev årets sælger og var så heldig at få hjælp af den søde indehaver Ann til at få job efterfølgende på en hudplejeklinik på Frederiksberg.

Jeg ville ønske jeg kunne tage et år mere!

Mathilde Johnsson, uddannet marts 2016

Maria Broe, uddannet marts 2016

Jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole marts 2015 i en alder af 37 år.

Jeg er oprindeligt uddannet tandklinikassistent, men havde længe haft lyst til at forfølge en gammel drøm om at blive kosmetolog. Efter et møde med Ann var jeg ikke længere i tvivl. Nu skulle det være. Og det skulle være på Nordsjællands Kosmetologskole.


Personligt elskede jeg den veksling, der er mellem skole og praktik. Og det, at det hele foregår samme sted, er en kæmpe fordel, synes jeg. Man føler, at man bliver en del af én stor NK-familie.

Ser tilbage på mit år på skolen med et kæmpe smil på læben.

Det bedste år i mit liv, hvor jeg blev proppet med en masse viden og erfaring, mødte en masse skønne mennesker, kunder, elever og lærere. En super god investering i min fremtid. Men det var ikke kun sjov og ballade. Man skal helt sikkert forberede sig på, at det bliver hårdt, men også utroligt lærerigt og spændende. Der er meget pensum, man skal igennem og mange prøver undervejs. Hvert fag/emne afsluttes med en prøve i løbet af skoleåret. Hvilket er en kæmpe fordel, når man skal til de endelige eksaminer. Man bliver virkelig klædt godt på.

Jeg havde allerede inden jeg startede sat mig for, at jeg ville have mit eget. Og i dag har jeg min egen hyggelige klinik på Frederiksberg, Beauty By Broe, med 2 super dygtige piger ansat - begge selvfølgelig fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Det er helt sikkert hårdt arbejde at være selvstændig, men jeg er super glad for det, jeg laver. Og så er det fedt, at der hele tiden sker en udvikling indenfor faget. Der er altid nye kurser at tage på, når man har en god og grundig kosmetologuddannelse at bygge videre på.

Maria Broe, uddannet marts 2016

Lene Korneliussen, uddannet marts 2016

Jeg kan på det varmeste anbefale Nordsjællands Kosmetologskole.

Da jeg fandt ud af, jeg gerne ville tage kosmetologuddannelsen kontaktede jeg skolen og fik en tid til samtale. Jeg fik en god samtale med Ann Engdal, som ejer skolen. Hun er rigtig forstående og hjælpsom. Meget imødekommende.

Jeg valgte at tage uddannelsen på daghold på 1 år, da det passede perfekt ind, når man har små børn.

Det var et hårdt år men det hele værd, og man er godt klædt på til arbejdslivet efter.

Der er et stort men fantastisk og lærerigt pensum, og man skal være indforstået med, at der også vil være en del hjemmelæsning.

Jeg synes, det var en fantastisk måde at gå i skole på. Man har både teori og praktik på skolen, så man også får lov at lave elevbehandlinger, så må får produkterne i hænderne samt lærer at yde den perfekte kundeservice samt salg.

Lærerne er rigtig dygtige og professionelle.

Og der er plads til alle personligheder og alle aldre - det er aldrig for sent.

Jeg har virkelig følt mig klar til branchen og fik job lige efter, at jeg sluttede uddannelsen på klinik Sense Me i Frederiksværk.

En stor tak til lærerne og Ann for denne fantastiske skole.

Stor varm anbefaling hvis dette er din drømmeuddannelse.

Lene Korneliussen, uddannet marts 2016

Christian Worm, uddannet marts 2016

Hvorfor gik jeg ind i et kvindefag som mand?

Jeg går meget op i mit ydre på alle måde. Ens hud er en stor del af vores krop, og hvis man ikke er tilfreds med den, må man gå til en professionel, som kan hjælpe. Det var den person jeg godt ville være, ham som man kunne gå til, når ens hud ikke var, som man ønskede. Jeg ville godt være den person, man havde tillid til, når det kom til hudproblemer.

Det at gå på skolen er en blanding af det hele. Du lærer det praktiske på en ordentlig måde og selve teorien på en grundig måde. Under uddannelsen syntes jeg personligt, at man skal tage nogle ekstra praktiske timer, på den måde betale gennem dem, hvis man har tiden. Det har givet mig en hel del at have praktik ud over skolegangen. Under min tid på skolen havde jeg 14 timers praktik ugentligt hvilket gav mig en hel del og jeg lærte de forskellige produkter og behandlingsformer hurtigere. Når det så er sagt, var det også hårdt men i sidste ende var det alle timerne værd.

Efter jeg var færdiguddannet fandt jeg hurtigt arbejde. Når man starter på uddannelsen skal man være forberedte på at skulle læse meget, læser man ikke derhjemme kan man nemt komme bagud. Det kan dog godt indhentes, når man får tid til det.

At have gået på skolen har kun gjort, at jeg brænder endnu mere for faget og ved, hvad jeg selv kan stå inde for, og hvad jeg ikke kan. At gå på skolen bliver på en måde som en stor arbejdsplads/skole, hvor alle ender med at være kollegaer i sidste ende og fungerer godt som et team.

Jeg kan kun anbefale uddannelsen til dem, som har en drøm om at blive kosmetolog. Det gør intet, om du er mand eller kvinde i dette fag, du bliver behandlet på samme måde.

Til slut vil godt takke Ann Engdal og lærerne på skolen for at gøre mit uddannelsesforløb til noget helt specielt. Hver dag var både hyggelig, spændende, sjov og lærerig på en og samme tid.

Christian Worm, uddannet marts 2016

Beatriz Ròs Hernandez, uddannet oktober 2015

Jeg tog min uddannelse som læge eksamineret kosmetolog i perioden marts 2014 til oktober 2015 hos Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød.

Det var på weekendholdet og med meget krævende teori og praktiske behandlinger samt speciale (i hudens ældning).

Uddannelsen er også egnet for voksne med familie og arbejde, fordi det er et hold med undervisning om aftenen og i weekenden. Jeg tog uddannelsen som 50-årig.

Betalingen er også meget attraktiv for alle. Skolen har en god betalingsordning, som gør det overkommeligt.

Indehaver og forstander, Ann Engdal var altid klar til at hjælpe og er meget forstående. Jeg var rigtig glad for hendes hjælp med at finde min første praktikplads uden for skolen. Det vil jeg altid huske.

Lærerne er hjælpsomme og ved meget om faget.

Skolen er ren og der er plads nok til eleverne.

Mht. sproget (jeg er fra Filippinerne) har jeg tidligere arbejdet mest på engelsk, som gjorde, at dansk ikke var prioriteret, indtil jeg blev ledig og havde svært ved at finde et job. Jeg besluttede mig så for at fokusere på dansk, og så snart jeg bestod 9 kl. i dansk, tog jeg kosmetologuddannelsen men fandt ud af, at det ikke var nok. Som min. synes jeg, at man skal have 10. klasse dansk niveau.

Jeg er uddannet i England med en Bachelor i Turisme, men kosmetologuddannelsen på dansk med kun 9. klasse i bagagen har været en svær rejse på grund af sproget. I forløbet fandt jeg også ud af, at jeg bliver mere og mere forelsket i faget - især omkring huden og dens forbindelser med andre organer.

Jeg har kun godt at sige om Nordsjællands Kosmetologskole. Og har oplevet hver gang når jeg deltager i forskellige kurser, og vi introducerer os og fortæller hvor vi er uddannet fra, at alle kolleger fra andre skoler kender og kun har hørt godt om Nordsjællands Kosmetologskole.

På trods af sproget, med viljestyrke, interesse og hjælp fra min mand og NK bestod jeg og har i dag min egen klinik på Østerbro i København, Klinik Beauty Time. Og jeg kan klare mig selv på dansk med mine klienter som er 99 % danskere, selvom jeg stadig har lidt udfordringer med sproget J

Beatriz Ròs Hernandez, uddannet oktober 2015

Karoline Brieghel-Müller, uddannet oktober 2015

Da jeg gik i 7 klasse, skulle vi ud i skolepraktik. Jeg havde altid gået med en lille drøm om at skulle ordne negle og lægge make-up, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle i praktik som kosmetolog.

Efter en uge på Nordsjællands Kosmetologskole som praktikant var jeg blevet lidt klogere på, hvad en kosmetolog egentlig laver, og det var bestemt noget for mig!

I 2014 var jeg til åbent hus på skolen, hvor jeg nogle dage efter kontaktede Ann og havde en lang snak med hende om, hvilket hold jeg skulle starte på, og hvilket der ville passe bedst til mig og mine behov. Vi blev enige om, at jeg skulle starte på weekendholdet med ekstra 10 timers praktik på skolen om ugen.

Jeg var meget overasket over, hvor stort pensum var, og hvor mange ting der er, som man skal vide som kosmetolog. Sammenholdet på skolen og mellem lærerne og eleverne var helt fantastisk. I den klasse jeg gik i, var vi 12 elever, og alle hjalp hinanden hvor vi kunne, og der var altid en god og positiv stemning på skolen – lige meget hvor travlt man havde det, havde alle et smil på læben.

Det har været det bedste og hårdeste halvandet år i mit liv. Så jeg kan varmt anbefale skolen!

Karoline Brieghel-Müller, uddannet oktober 2015

Maiken Siggaard, uddannet oktober 2015

I 2014 startede jeg på uddannelsen til kosmetolog på Nordsjællands Kosmetologskole.

Jeg trængte til nye udfordringer og valgte derfor at kaste mig over hudpleje og skønhed. Ikke et eneste sekund, har jeg tvivlet på, at det var det rigtige valg, jeg tog.

I starten tænkte jeg bare, at det ville handle om skønhed, lækre cremer og behandlinger.

Men jeg blev klogere. Det gik hurtigt op for mig, at den teoretiske del faktisk var ret omfattende og dybdegående. Heldigvis var pensum skruet godt sammen og lærerne var rigtig dygtige til at lære fra sig.

Uddannelsen på NK har ført til åbning af egen klinik, hvor jeg i dag arbejder med bl.a. permanent makeup.

Jeg kan på det varmeste anbefale NK til alle, der måtte gå med en drøm om at blive kosmetolog.

Tak for et godt år på skolebænken!

Maiken Siggaard, uddannet oktober 2015

Cathrine Elgaard, uddannet marts 2015

Jeg havde faktisk nogle måneder, inden jeg startede på Kosmetologskolen, ikke regnet med, at jeg ville være hvor jeg er i dag, men Ann og hendes fantastiske skole overbeviste mig med det samme. Jeg var solgt efter et intromøde på skolen, som jeg deltog i og kunne med det samme mærke, at det her fangede min interesse.

Jeg kan varmt anbefale Nordsjællands Kosmetologskole til alle, som brænder for faget. Jeg havde nogle super dygtige lærere, som var dybt professionelle i skolegangen og ikke mindst omsorgsfulde og fantastisk sjove som personer. Jeg kom på et hold med nogle søde piger, og sammen blev vi dygtigere og dygtigere. Man bliver på en eller anden måde en lille NK-familie i løbet af den tid, man er på skolen, fordi man arbejder så tæt sammen med både de andre elever og lærerne.

Man skal være forberedt på, at det er benhårdt arbejde og en intens tid med rigtig meget hjemmearbejde, mange prøver og læsning til op over begge ører, men jeg tænker tilbage på året som et spændende, lærerigt og også meget hyggeligt år. Det er helt sikkert en tid, som er savnet.

Jeg endte med at tage to helt uundværlige kurser gennem NK, nemlig CND Shellac og vippekursus hos Lash Bar. De to kurser var med til, at jeg til sidst havde fået arbejde, inden jeg faktisk var helt færdig med uddannelsen som kosmetolog. Jeg kan kun sige, at NK er alle pengene værd!

Cathrine Elgaard, uddannet marts 2015

Olivia Fabricius, uddannet marts 2015 

Da jeg fik muligheden for at uddanne mig til kosmetolog, valgte jeg at arrangere et møde med Ann, og efter mødet og besøget på skolen, var jeg ikke i tvivl:

Skolen fangede mig på alle måder.

På grund af det mindre antal af elever i klasserne har skolen fokus på hver enkelt elev.

Lærerne er opmærksomme og tålmodige, når teorien er svær. Det er både hårdt og udfordrende, men DET HELE VÆRD!

Jeg mødte de sødeste piger, og selve atmosfæren på skolen er fantastisk.

Folk er glade, og elsker det de laver.

Få dage efter jeg havde afsluttet de sidste eksamener, fik jeg tilbudt et job igennem Ann hos Mens Room i København og startede kort til efter.

Jeg kan varmt anbefale at starte på Nordsjællands Kosmetologskole og blive en del af et stærkt team, som giver dig den bedste uddannelse og de dejligste oplevelser og minder.

Olivia Fabricius, uddannet marts 2015

2011-2014

Henriette Elkjær, uddannet oktober 2014​

Jeg kan på det varmeste anbefale kosmetologuddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole.


Uddannelsen er præget af professionalisme fra skolens ejer Ann Engdal og stort engagement fra de søde undervisere, som formidler et omfattende pensum.

Det har været en uddannelse, som i den grad har ændret mit liv. Jeg valgte at realisere min drøm om at blive kosmetolog i en alder af 41 år efter mange år i en helt anden branche og har ikke fortrudt et eneste sekund.

Nu har jeg åbnet egen klinik, og føler mig meget rustet til at udføre behandlinger efter erfaringen med de mange kunder på skolen under uddannelsen.

Der er en god veksling mellem teori og praksis, og der lægges stor vægt på dygtiggørelsen hos eleverne. På baggrund af det er det ingen sag at stå på egne ben bagefter. Jeg brugte selv lang tid på at overveje, hvorvidt jeg skulle starte på uddannelsen, og jeg fortryder kun, at jeg ikke gjorde det for 10 år siden.

Skolens ejer Ann er utrolig hjælpsom og gør en forskel. Hun har formet en veltilrettelagt og inspirerende uddannelse, og jeg kan kun anbefale alle at vælge uddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole :-)​


Knus fra Henriette Elkjær, oktober 2014

Betina Snedker, uddannet oktober 2014

Jeg havde igennem flere år gået til behandling på Nordsjællands Kosmetologskoleog fik derigennem min lyst til at læse til kosmetolog. Jeg er oprindelig uddannet grafiker og fik lyst til at prøve noget andet. Og da jeg altid har interesseret mig for skønhedspleje, huden og hvad der påvirker vores hud og krop, faldt det mig naturligt, at det var denne uddannelse, jeg måtte tage. Jeg ringede derfor til Ann og fik en god snak med hende om mulighederne for studiet, og så var jeg i gang :-)

Jeg blev ret overrasket over pensummets størrelse.... Der er meget, man skal lære og læse, både i skønhedsplejedelen og i den anatomiske del. Alt er super spændende, og man kommer hele vejen rundt, så man ikke synes, at man mangler teoretisk viden, når man skal ud og arbejde som kosmetolog bagefter.

Jeg valgte at læse uddannelsen som en praktik ordning, forstået på den måde at jeg betalte min uddannelse med praktik i klinikken. Dette er jeg i dag rigtig glad for, at jeg valgte at gøre. Det gav rigtig meget praktisk erfaring og mange af behandlingerne kom på den måde til at ligge på rygraden. Dette var super godt, da jeg nåede til eksamen og også nu, hvor jeg er startet som selvstændig kosmetolog med egen klinik?

Hverdagen på klinikken hos Nordsjællands Kosmetologskole er rigtig hyggelig, og der er en god stemning med glade kunder, lærere og Ann som bakker rigtig godt op omkring en og ens uddannelse. Det har været rigtig hyggeligt og en meget god tid på skolen, der vil blive savnet :-)

Betina Snedker, oktober 2014

Petrine Sofia Bonnesen, uddannet oktober 2014

Hvorfor valgte jeg at blive kosmetolog?
Jeg startede egentlig med at tage en handelsskoleuddannelse, da jeg ikke vidste helt hvad jeg ville, andet end jeg ville være i servicebranchen og have med andre mennesker at gøre.

Da jeg afsluttede og blev student, havde jeg fået en drøm om at blive kosmetolog. Jeg syntes, at det kunne være enormt spændende, da jeg altid har haft en stor passion for skønhed og hvordan man kan blive smuk udadtil.

Og så handler det jo med sine hænder om at forkæle andre mennesker og gøre dem glade og tilfredse med sig selv. Jeg var blevet sikker på, at det var den vej, jeg ville gå.

Jeg var til åbent hus på forskellige skoler, men Hillerød var mig, stemningen var god og Ann synes jeg virkede som en god leder, og det vidste sig hurtigt, at jeg ikke tog fejl.

Jeg arbejdede i godt 1 år for at spare sammen, og det har været alle pengene værd. Lærerne er super søde - man er i gode hænder - og de er altid klar til at hjælpe en, selv med de mindste ting.

Vi havde det utrolig hyggeligt sammen, og man lærte hinanden at kende på kryds og tværs.
En uge efter jeg var færdiguddannet og havde fået mit bevis, stod jeg med job på klinik.
Så det kan sagtens lade sig gøre :-)
Held og lykke med uddannelsen

Petrine Sofia Bonnesen, oktober 2014

Marianne Sørensen, uddannet oktober 2014

Da jeg havde muligheden for en ny uddannelse, valgte jeg at uddanne mig til kosmetolog på Nordsjællands kosmetologskole.

Jeg havde søgt på nettet og forhørt mig hos andre om uddannelsen og uddannelsessteder.
Mit valg faldt på Nordsjællands kosmetologskoles daghold, da det faldt godt i hak med privatlivet med 2 skolebørn.

Jeg var lidt spændt på, om jeg ville komme godt ud af det med mine yngre klassekammerater (jeg er 37 år), men det er gået over al forventning.

Det har været et fantastisk år, hvor jeg har lært en masse nye mennesker at kende. Både elever, lærere og de andre ansatte har været skønne at arbejde med og lære af.


Nu har jeg taget springet og valgt at blive selvstændig og arbejder i et kliniksamarbejde med en anden kosmetolog.
Marianne Sørensen, oktober 2014

Lissa Olivarius, uddannet marts 2014

Jeg har altid haft en drøm om at blive kosmetolog, og i 2012 besluttede jeg mig for at gøre noget ved det.

Jeg fandt frem til Nordsjællands Kosmetologskole på nettet, og så at jeg her kunne uddanne mig sideløbende med mit arbejde. Jeg valgte at tage uddannelsen på weekendholdet, som tager 1 1/2 år. Det har jeg ikke fortrudt.

Det har været hårdt, men har været det hele værd


Skolen er professionel og seriøs – der er en god atmosfære og nogle fantastiske lærere.

Jeg er vildt glad for, at jeg tog springet og førte drømmen ud i livet. Jeg kan helt klart anbefale skolen til andre.


Jeg fik job hurtigt efter uddannelsen hos House of Beauty i Taastrup, hvilket jeg er
super glad for.

Lissa Olivarius, marts 2014

Fabiola, uddannet marts 2014

Det har været et rigtig godt forløb, som jeg har gennemgået på Nordsjællands Kosmetologskole, og jeg synes, at mine ambitioner og forventninger om at blive kosmetolog er opfyldt 100 %.
Det har været meget let at få undervisningen tilpasset efter min hverdag, så jeg samtidig kunne arbejde.
Kan derfor kun være meget tilfreds med undervisningsforløbet.

Selve kurset har dog været ret svært for mig, fordi jeg er fra Brasilien og derfor ikke er dansk statsborger.
Men underviserne på skolen var dygtige, engagerede, søde og fleksible, så jeg ikke på noget tidspunkt var nervøs for noget.

Det var en serviceminded og faglig dygtig undervisning, hvor der blev lyttet til kursusdeltagernes behov.
Skolemiljøet er rigtig godt, harmonisk og af meget høj kvalitet.


Jeg vil helt sikkert anbefale skolen til kommende elever.

Flot service fra både underviser og administration, så det var i højsædet.
Det levede fuldstændig op til mine forventninger.

Tak for en god uddannelse.

Jeg er glad for nu at arbejde på klinikken Mens Room i København

Knus fra Fabiola, marts 2014

Bettina Hansen, uddannet marts 2014

Gad vide om det ER for sent, når man kraftigt nærmer sig de 50 - gad vide om det ER for sent at tænke på at blive selvstændig?
For næsten 35 år siden startede min drøm, som jeg nu endelig har fået lov til at udleve. Dengang, for 35 år siden, gik jeg på ungdomsskole og her var selvfølgelig hold med skønhedspleje. Min mor og far syntes at det var noget pjat! Så jeg droppede tanken…… Lige indtil min mand opfordrede mig til at leve min drøm ud i virkeligheden. Jeg har på ingen måde fortrudt, overhovedet – måske kun at der skulle gå SÅ mange år, før jeg kom i gang.

Jeg valgte at besøge Ann på Nordsjællands Kosmetologskole og fik en skøn snak med hende og en dejlig behandling hos en af eleverne. UHA det var godt. Halvanden måned senere startede jeg på weekendholdet sammen med en flok andre skønne kvinder. Jeg måtte af økonomiske årsager passe mit fuldtidsjob som sygeplejerske ved siden af skolen. Det kan godt lade sig gøre – det er jo trods alt kun 1,5 år og med god opbakning fra mand og børn flaskede det hele sig. De fik jo så fornøjelse af at være prøveklude i hjemmet med meget grin og latter til følge.

De næste mange måneder stod den på læsning, øvelse, læsning, øvelse og atter læsning. Der er meget teori at forholde sig til, men via ihærdig undervisning og gentagelser lykkedes det alle på mit hold at gennemføre. Vi øvede os flittigt på de velvillige kunder, hvilket har været vigtigt for min læring – at afprøve al teorien på de sødeste og tålmodigste kunder fra Hillerød og omegn.

En ting er sikkert – er DU i tvivl, kom forbi skolen og tag en snak med Ann – eller bliv vist rundt eller tal med en af de nuværende elever Man bliver kun glad i låget af det

Er det så for sent, når man snart bliver 50? NEJ på ingen måde

Heller ikke for sent at starte lidt op for sig selv – så www.KlinikBettina.dk blev endelig til virkelighed.

Held og lykke

De skønneste hilsner Bettina Hansen, weekendhold marts 2014

Anne Mette Jensen, uddannet oktober 2013

Da jeg fandt ud af jeg ville læse til kosmetolog, undersøgte jeg på nettet, hvad der var af muligheder og fandt Nordsjællands Kosmetologskole.

Så tog jeg op og besøgte skolen og kunne rigtig godt lide det, jeg så J

Jeg tog uddannelsen på 1,5 år på aftenholdet, så jeg kunne have mit arbejde ved siden af, og det fungerede godt sammen.

Da jeg er ordblind var det en udfordring med det skriftlige og det teoretiske, men det er bare med at læse og blive ved. Jeg lærte rigtig meget på skolen og blev også dygtig – specielt til kunderne og alt det praktiske.

Det var en stor fordel for mig, at holdene på skolen ikke er særlig store, så man ikke forsvinder i mængden. Jeg kan virkelig anbefale Nordsjællands Kosmetologskole til alle J

Kram fra Anne Mette, oktober 2013

Simone Meiner, uddannet marts 2013

Hvorfor valgte jeg Nordsjællands Kosmetologskole?

- Jeg var oprindelig i privat mesterlære med tilknytning til en internet-kosmetologskole, hvilket slet ikke var sagen eller spor spændende. Jeg følte ikke, at jeg kunne rådgive mine kunder ordentligt og professionelt i hudpleje, og hvorfor det er vigtigt at bruge hudplejeprodukter hjemme.

- Jeg valgte derfor at skifte til uddannelsen hos Ann, fordi hun har bygget en fantastisk skole op, hvor man kan forvente, at man lærer noget. En uddannelse hvor man kommer alt igennem, hvad vi kosmetologer bruger i dagligdagen og mere til.

Nordsjællands Kosmetologskole ligger 2 timer og 30 min. hjemme fra mig af, men uddannelsen var alle timerne i transport værd!!!

Hvorfor kan jeg anbefale NK til dig?
- Pensum er fantastisk lærerigt

- Du kommer alt igennem fra hår, negle, huden, knogler, fordøjelsen, hudpleje, alle behandlinger, ingredienser og meget mere.

- Du er i fokus hos læreren, og Ann ved, hvem du er – du er ikke bare en tilfældig elev!

- Der er plads til alle

Mit år
- Følelsen af at være på lige fod med de andre i klassen var vidunderlig. De forskellige lærere, jeg har haft, er ”gået ned på niveau” med os andre, og der er ingen dumme spørgsmål. Alle emner afsluttes med en lille prøve, og jeg ville lyve, hvis der ikke går konkurrence med én selv om, hvor godt man kan gøre det. Da vi var på klikken var alle kunderne søde, og jeg fik hurtigt faste kunder. Den glæde man kan se i kundens øjne, når behandlingen er færdig, vil jeg aldrig være foruden J Og eksaminerne træner man op til, så man er ALTID i gode hænder hos NK

Hvad nu?
- Ann har hjulpet mig med at finde verdens bedste job, nemlig hos Hudplejecentret i Greve.

Ring eller mail til Ann for at få en snak omkring dit skoleår, du vil ikke fortryde!

Varme NK knus fra Simone Meiner, marts 2013

Maria Nørgaard, uddannet marts 2013

Jeg startede på kosmetologskolen i marts 2012, og der var jeg 35 år.

Kan huske at jeg var både nervøs og spændt - det gik dog hurtigt over, da man bliver taget rigtig godt imod fra første dag. Både af lærerne og de andre elever.

På det år jeg gik på Nordsjællands Kosmetologskole, fik jeg tilegnet mig så utrolig meget viden både teoretisk og praktisk. Så man skal helt sikkert være forberedt på, at det er et hårdt men også et meget spændende år. Og ud over at vi alle i klassen blev rigtig dygtige, så hjælper det også virkelig meget på eksamensangst, fordi hvert fag/emne afsluttes med en prøve i løbet af skoleåret.

Året på skolen var ikke kun sjov og afslapning. Der flyttes grænser hele tiden, og undervejs bliver man presset ud i situationer, som man skal lære at håndtere. F.eks. når man skal lære at massere eller ordne andres fødder eller alle kraniets knogler skal læres udenad. Men der er også altid plads og tid til en snak og et knus.

Jeg var meget nervøs, da jeg skulle have den første kunde på skolen. Jeg oplevede heldigvis, at der hele tiden var en lærer i nærheden, specielt indtil vi blev mere trykke... Og dygtigere. Så blev det bare en god oplevelse og til masser af sejre.

Jeg er i dag SÅ GLAD FOR, at jeg valgte NK og for den viden og de erfaringer, som det har givet mig.

Jeg føler mig dygtig og sikker i mit fag, og det var fantastisk, da jeg pludselig undervejs i uddannelsen opdagede, hvor meget jeg rent faktisk havde lært og udviklet mig.

Jeg havde allerede job, før sidste eksamen var overstået, og det kan jeg takke Ann for. Hun gør meget ud af at hjælpe alle elever godt på vej.

I dag har jeg min egen klinik, og samtidig lejer jeg et lokale hos en frisør to dage om ugen. Det giver en god afveksling og gør, at jeg kan være selvstændig og samtidig have nogle søde kollegaer. Det er måske hårdt arbejde, men jeg er super glad, for det jeg laver. Og så er det fedt, at der hele tiden sker en udvikling indenfor faget, og der er altid nye kurser at taget på, når man har en god og grundig kosmetologuddannelse at bygge det videre på. Tak for det.

Maria Nørgaard, Nørgaard hudpleje.

Magdalena Blom, uddannet marts 2013

Min drøm er gået i opfyldelse...

Det har altid været min drømt at blive kosmetolog, men efter en videregående uddannelse, børn, familielivet samt et krævende fuldtidsjob som eksportkoordinator, blev drømmen glemt et sted. Men en forårsdag i 2011, sidder jeg og snakker med en god veninde, om at hun overvejer at påbegynde en uddannelse som kosmetolog…
I det øjeblik slog det mig, at det er det, jeg skal. Min drøm kom atter frem og denne gang gik det stærkt, for den 24. oktober 2011 påbegyndte jeg min drømmeuddannelse hos Nordsjællands Kosmetologuddannelse.

Der findes efterhånden en del kosmetologskoler, men efter et infomøde på skolen med Ann Engdal, var jeg ikke i tvivl om, at det var den rette skole for mig. Den entusiasme, som Ann har for sin skole og for sit fag, slog benene væk under mig.

Skolen har en dejlig atmosfære, hvor eleverne og lærerne trives rigtig godt sammen. Lærerne er professionelle, dygtige, utrolig søde og hjælpsomme.

På skolen lærer man ikke kun om skønhedspleje, men man lærer også meget om anatomi. Undervisningen på aftenholdet er fordelt med 50 % teori samt 50 % praktik, som gør, at man er godt rustet, når man er færdiguddannet. Nordsjællands Kosmetologskole er en seriøst skole med spændende forløb, hvor man lærer meget, og hvor man også bruger en del tid på at læse derhjemme.

Holdene på skolen er ikke store. Det gør, at lærerne har tid til eleverne især under behandlingerne. Man arbejder selvstændigt og som team.

Det har været en hård men fantastisk tid for mig på skolen med skønne medstuderende og kompetente lærere. Jeg vil savne skolen samt alle de personer, som jeg har lært at kende igennem de sidste 1½ år.

Hvis man ønsker at blive kosmetolog, kan jeg helt klart anbefale skolen. Jeg har aldrig fortrudt min beslutning, og nu hvor jeg er udlært kosmetolog, kan jeg kun sige, at det har været en af de bedste beslutninger i mit voksenliv.

Magdalena, marts 2013

Louise Halle, uddannet marts 2013

Da jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole var jeg nervøs og meget spændt.
Men jeg oplevede straks, at vi var et godt hold, og samarbejdet blev lynhurtigt super godt.

Vi hjalp hinanden og havde en masse forskellige oplevelser og livserfaringer at dele ud af.
Selv om vi var forskellige, mødtes vi på skolen for at udleve en drøm.

På skolen følges teori og praksis ad, sådan at man altid er bedst rustet til at behandle, vejlede og snakke med kunderne om lige nøjagtig deres udfordringer med hudpleje.

Jeg blev meget overrasket over det høje niveau, som pensum havde. Så der var ikke plads til sløseri.
Man skal være klar på at yde sit bedste og deltage i timerne for at være med i alle fag.

Der vil altid være ting, man kommer nemmere til at forstå end andre, men der er lærerne utrolig vedholdende og søde til at gentage, til alle forstår og er med i undervisningen.

Samtidig med man udvikler sig personligt på skolen, så lærer man, hvordan den menneskelige krop fungerer. Det handler ikke bare om negle, ansigtsbehandlinger og makeup.

Man lærer om alt fra inderst til yderst, fra knogler til noget så lærerigt som ernæring, kredsløbet og hudens opbygning.

Den første tid på skolen, hvor man øver på hinanden og lærer de forskellige behandlinger, var ekstrem spændende og sjov. Man kom tættere på sine klassekammerater og lærte nu at indgå i et team. Kundens oplevelse skulle være i højsædet, når vi behandlede.

Man glemmer aldrig sin første dag på klinikken med en kunde. Man er spændt og nervøs, og når man har afsluttet sin første kunde, har produktvejledt dem, taget imod betaling og har sagt farvel, føler man jo, at man kan erobre hele verden J

At springe ud i det og tage kosmetologuddannelsen var den største gave til mig selv.

Jeg følte mig uovervindelig, da jeg stod med beviset i hånden og kunne lægge halvanden års hårdt arbejde bag mig med fuldtidsjob og kosmetologuddannelsen ved siden af.

Efter endt uddannelse er jeg fuld af drømme og håb for fremtiden.

Kosmetologuddannelsen er indbegrebet af 1000-vis af muligheder - det afhænger kun af ens egne ambitioner og drømme!!

Så hvis du har en drøm, så spring ud i det på Nordsjællands Kosmetologskole…...

Louise Halle, marts 2013

Charlotte Riis Petersen, uddannet oktober 2012

Et år er gået – og hvilket år!!

Det har været en fantastisk rejse, som jeg har været på –
en rejse som jeg aldrig vil glemme!! J
Jeg har gået på et hold med nogle skønne personligheder, hvor der har været plads til vores forskelligheder. Vi har haft et godt sammenhold, hjulpet og støttet hinanden.

Uddannelsen indeholder meget teori, hvor vi ved hvert emne har afsluttet med en prøve. Det er kommet meget bag på mig, hvor meget teori, der rent faktisk er. Det har været hårdt. Og jeg troede slet ikke, at jeg kunne lære al den teori, men det kunne jeg! Men det kræver, at man læser meget og følger godt med.

Uddannelsen har fyldt meget i mit liv det sidste år, og venner og familie er blevet trænet meget på. Jo, uddannelsen kræver meget tid, men det er absolut det hele værd – og mere til!

Der har været god tid til alle, og lærerne er dygtige, tålmodige og hjælpsomme, og man kan mærke, at de brænder for deres fag J
Og Ann har været fantastisk, hjælpsom og altid positiv. Tak for det.

Jeg må sige, at det har været det bedste år, arbejdsmæssigt, nogensinde.

Der har ikke været en dag, hvor jeg ikke har haft lyst til at komme på skolen! Og det har været et år, hvor jeg har udviklet mig meget personligt, og hvor jeg har lært meget om mig selv. Ja, jeg føler, at jeg er blevet et bedre menneske med mere selvtillid!

Tak for et godt samarbejde, en god stemning og en fantastisk rejse!

Jeg kan varmt anbefale skolen – spring ud i det – du får en oplevelse for livet!

Knus fra Charlotte Riis, oktober 2012

Louise Dulkiewicz, uddannet oktober 2012

For et lille års tid siden startede jeg på kosmetologuddannelsen på Nordsjællands kosmetologskole, ved at have vundet uddannelsen igennem en konkurrence på Facebook. Dette ændrede mit liv kolossalt. Min absolut STØRSTE drøm gik i opfyldelse, og nu er jeg færdig efter et uforglemmeligt og lærerigt år.

Jeg har haft det hårdeste, men et af de bedste år i mit liv, for man skal bestemt ikke tage fejl af uddannelsen, der er MEGET undervisning – og man skal helst møde op hver dag for at følge med både teoretisk og praktisk.

Jeg gik på dagholdet, og måtte derfor tjene penge til husleje, bil osv. ved siden af. Dette gjorde jeg med natarbejde torsdag, fredag og lørdag. Dette var rigtig hårdt for mig, og jeg var tæt på at opgive mit arbejde og flytte hjem – men har været så heldig at have den fulde opbakning fra familien og de skønne piger på mit hold.

Så et lille råd for mig er: Sørg for at have tid nok til lektier, for dem er der i hvert fald 1 time af hver dag. Hav ikke for meget om ørene, for uddannelsen er ikke til at tage fejl af – DU kommer til at få en dyberegående indlæring, end du kunne forestille dig.

Atmosfæren på skolen er unik, og lærerne er meget dygtige til at undervise. Jeg håber selv på ”at komme tilbage” på skolen en dag – da jeg allerede nu ved, at der ikke er et sted at arbejde og være som på Nordsjællands Kosmetologskole.

STORT TAK TIL ANN FOR AT OPFYLDE MIN STØRSTE DRØM & TAK TIL MIT SKØNNE HOLD OG ALLE LÆRERNE FOR ET AF DE BEDSTE ÅR I MIT LIV.

Louise Dulkiewicz, oktober 2012

Miamaja Nonbo, uddannet oktober 2012

Jeg har i lang tid vidst, at jeg er på hjemmebane i skønhedsbranchen. Derfor var jeg sikker på, at uddannelsen til hudterapeut absolut måtte være mig. Allerede inden jeg startede på den første kosmetologskole var min motivation helt i top.

(Desværre fandt jeg ud af, at skolen jeg havde valgt på daværende tidspunkt, slet ikke levede op til mine forventninger, specielt indenfor det faglige, som jeg hele tiden har haft store krav til. Jeg tænkte alt for ofte, at undervisningen var helt grotesk, og at dette absolut ikke kunne anses for værende en uddannelse! Hele situationen gjorde mig nervøs, fordi jeg følte, at jeg med denne uddannelse aldrig ville kunne stå inde for titlen "kosmetolog". Derfor fulgte jeg mine intentioner og stoppede på den valgte skole).

Men det er jeg virkelig lykkelig for i dag.

Hold fast hvor kunne jeg allerede første uge mærke, at NK havde en virkelig høj standard. Der er styr på tingene, lærerne er hamrende dygtige, og man kan sagtens mærke, at ALLE på stedet har et ønske om at uddanne landets dygtigste kosmetologer. Jeg er stadig overrasket over, hvor omfattende pensum er. Og det er i både den anatomiske og skønhedsfaglige del.

Det er forkert, når folk går ud fra, at en kosmetolog udelukkende arbejder med den ydre skønhed.

Som kosmetolog lærer man også, hvordan kroppen hænger sammen og hvordan man f.eks. via ernæring opnår skønhed og velvære indefra. Til at starte med kan hele pensum virke meget uoverskueligt. Men pensum på NK er sammensat således, at der gennem hele forløbet er en rød tråd, som kobler emner og temaer sammen. Det er helt fantastisk.

Dette er med til at give en vis tryghed og selve undervisningen er sjovest, når man føler, at der er styr på tingene. Men der skal arbejdes for at blive dygtig. Der er mange lektier, og der forventes en hel del af hver enkelt elev. Disse forventninger er helt sikkert med til at motivere, fordi du aldrig bliver glemt.

Jeg vil aldrig fortryde mit valg af uddannelsessted hos NK.

I dag føler jeg mig virkelig klar til branchen og desuden meget faglig stærk! Det betyder alt, at jeg tror på mine egne faglige kompetencer indenfor faget. Jeg er sikker på, at de fleste i branchen vil kunne mærke min selvsikkerhed.

Skønheds og sundhedsbranchen er i konstant udvikling. Som kosmetolog har du et utal af karrieremuligheder, og vejen frem kan banes på mange måder.
Jeg skal læse videre til sygeplejerske, fordi jeg kan se en idé i at kombinere skønhedsfaget med sundhedsfaget. På studiet kan jeg med sikkerhed få gavn af undervisningen fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Tak for en fantastisk uddannelse J

Miamaja Nonbo, oktober 2012

Bettina Mikkelsen, uddannet oktober 2012

Jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole i marts 2010 og sluttede oktober 2012.

Jeg har altid interesseret mig for god hudpleje og velvære og ønsket mig en uddannelse indenfor dette fag for bagefter at få lov til at arbejde med det. Derfor fandt jeg denne uddannelse perfekt for mig.Selve uddannelsen indeholder både meget praktik og meget teori. Det er en uddannelse på et højt fagligt niveau. Man får en grundig gennemgang af, hvordan kroppen fungerer, og hvorledes det hele hænger sammen. Det er en uddannelse, man skal vælge, fordi man finder det spændende at have med andre mennesker at gøre, og man skal kunne lide at være tæt på andre mennesker samt at vejlede og hjælpe dem.

Der er mange funktioner i denne uddannelse. Jeg har lært så meget om hudpleje, huden og behandlinger og har ikke en eneste dag under uddannelsen fortrudt, at jeg var startet – tværtimod. Det er en meget spændende uddannelse, som kræver stor selvdisciplin og vilje, da der er meget læsestof. Det har været interessant for mit vedkommende hele tiden at lære noget nyt og fordybe sig i ny viden.

Selve skolen er et fantastisk sted at være. Det kunne jeg mærke den første dag, jeg besøgte skolen. Ann, som er leder på skolen, samt lærerne, er alle sammen dygtige og meget hjælpsomme og forstår at gøre undervisningen meget interessant. Der er altid vejledning og hjælp at hente fra skolens side, og der er en positiv ånd omkring alle. Kunderne får man også et godt forhold til. I den periode hvor jeg har været elev, har jeg kun fået positiv feedback fra kunderne. Jeg har også altid fundet det spændende at have kundekontakt og det at kunne gøre en forskel for kunden. Så er man selv positiv og virkelig ønsker denne uddannelse, er det det hele værd.

Jeg har haft et andet job ved siden af, mens jeg har læst, og jeg har samtidig børn, men det har aldrig været et problem- tværtimod.
At lave det man brænder for, er da det bedste man kan gøre for sig selv og sin familie. Man kan jo klare alt, når man laver noget, man brænder for.

Jeg kan varmt anbefale denne uddannelse til kosmetolog på Nordsjællands Kosmetologskole. Efter endt uddannelse er der mange døre, som åbner sig for en. Man skal bare have gå-på-mod og komme i gang med at arbejde med faget.

For mig har det været noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv. Tak til Ann, alle lærerne på skolen samt de andre studerende som også har været med til at gøre en forskel.

Kærlig hilsen Bettina, oktober 2012

Afsaneh Mollaie, uddannet oktober 2012

Min drøm blev opfyldt.

Jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole på daghold i oktober 2011, og jeg er meget glad for, at jeg valgte denne skole.

Der er super dygtige lærere, som er søde og professionelle. De gør uddannelsen nemmere for én, selv om det er hårdt, og der er mange ting at lære. Der er et dejlig tæt forhold mellem lærere og elever, alle bliver hørt, og der er god tid til alle i undervisningen. Lærerne er gode til at fremhæve de ting, som du er god til og hjælper dig med de ting, som du er i tvivl om.

Jeg har haft de bedste oplevelser i denne skole, og man har lyst til at komme i skole hver dag.

Til sidst kommer du ud i arbejdslivet med høj selvtillid, og du føler dig sikker på de ting, som du har lært på skolen. Det er præcist sådan, jeg føler – 100 %!

Jeg vil savne de varme opgivelser og alle dem, der er på skolen.

Jeg starter nu selvstændig klinik på Fyn, og det glæder jeg mig til.

En speciel tak til Ann for uden hendes hjælp, ville jeg ikke stå her, hvor jeg er nu. En rigtig sød, forstående og hjælpsom person, som jeg altid vil huske og altid være taknemmelig over at kende.

Jeg kan virkelig anbefale denne skole til dig, som drømmer om at blive uddannet kosmetolog. Du vil helt sikkert blive glad for det!

Knus fra Afsaneh, oktober 2012

Dorthe Frederiksen, uddannet marts 2012

Drømmer du om at blive kosmetolog, kan jeg varmt anbefale dig at tage uddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole.

Det er en hyggelig skole med en rigtig god atmosfære. Søde og dygtige lærere underviser i anatomi og skønhedspleje, og der lægges stor vægt på, at alle er med. Når man har behandlinger på skolens elevklinik er der altid en lærer i nærheden, som man kan spørge til råds, hvis der er noget, man er i tvivl om.

Efter et godt og lærerigt år på Nordsjællands Kosmetologskole og veloverståede eksamener, kan jeg nu kalde mig for lægeeksamineret kosmetolog og glæder jeg mig til at komme ud og
prøve kræfter med alt det, jeg har lært.

Et stort tak til alle for et dejligt år.

Dorthe Frederiksen, marts 2012

Caroline Szigethy, uddannet oktober 2011

Min interesse for faget kommer primært fra min farmor, som arbejder på sin egen klinik i Holte. Efter at have oplevet hende arbejde og hendes behandlinger fik jeg en stor interesse for faget og valgte derfor at undersøge mulighederne for uddannelse. Bekendte og anmeldelser på nettet fremhævede Nordsjællands Kosmetologskole, som et af de bedste steder at tage netop denne uddannelse og valget af uddannelsessted var derfor ganske nemt.

Jeg kan uden at tøve sige, at kosmetologuddannelsen har været det helt rigtige valg for mig. Atmosfæren på klinikken/skolen i Hillerød er helt speciel og sammenholdet på vores hold har været noget ganske særligt. Vores undervisere var altid velforberedte og har vist et stort engagement i forhold til faget. Dette smitter virkelig af på ens egen motivation og I skal alle have en stor tak for dette.

Fagligt er der efter min smag den helt rigtige blanding mellem teori og praksis. Dette synes jeg er meget afgørende for at blive en god kosmetolog.

Nu hvor jeg er blevet færdig med kosmetologuddannelsen, arbejder jeg på min farmors klinik med henblik på overtagelse af denne.

Endnu engang tak for et fantastisk uddannelsesforløb.

Caroline Szigethy, oktober 2011

Camilla Wittendorf, uddannet oktober 2011

Efter længe af have gået op i mit udseende og velvære, besluttede jeg mig for at læse videre til kosmetolog, da jeg havde afsluttet min studentereksamen.

Jeg prøvede derfor lykken ved at sende en masse ansøgninger, i håb om at finde en elevplads, så jeg kunne komme ind på CPH WEST, da denne uddannelse ikke er selvbetalt. Jeg sendte derfor adskillige ansøgninger og kontaktede flere steder, hvor det efterfølgende svar var, at der var stor rift om pladserne, samt at jeg nok ikke skulle forvente at få en elevplads indenfor de næste 2 år. Det kunne jeg dog ikke vente på, eftersom jeg gerne ville hurtigt i gang. Jeg undersøgte derfor de alternative muligheder, hvor Nordsjællands Kosmetologskole dukkede op på nettet, som værende den skole med bedst omtale.

Jeg ringede derfor til Ann Engdal (indehaveren af skolen), som var god til at give sig tid til at besvare alle mine spørgsmål m.m. og følte mig derefter overbevist om, at transporttiden fra København til Hillerød ville være uddannelsen værd. Jeg sendte derfor straks min tilmelding og så var der kun tilbage at vente på, at den store og spændende dag for skolestart ville komme.

Nu da jeg er færdiguddannet, efter at have gået på aftenholdet, er jeg 100 % sikker på, at det var det helt rette valg jeg traf. Aftenholdet gav samtidig en mulighed for både at have tid til arbejde og læsning, trods perioder, hvor tingene godt kunne være lidt pressede.

Umiddelbart tænker man ikke, at der kan være så meget læsestof ved uddannelsen, men på det punkt blev jeg overrasket. Der kommer nemlig utrolig meget uventet anatomi, som dog var meget spændende og efter at have været igennem en del af pensum, kan man da også pludselig se en mening og sammenhæng med det hele.

Jeg har været heldig at gå på et hold, hvor sammenholdet har været rigtig godt, og hvor vi har været utrolig gode til at hjælpe hinanden. Også lærerne og Ann har været til særdeles stor hjælp. Atmosfæren på skolen og arbejdsmiljøet er også i top. Der er en helt særlig og behagelig ro med afstresset musik, når kunderne behandles. Først var kundekontakten lidt grænseoverskridende, men man vænner sig hurtigt til det. Bare det at kunne være med til at afhjælpe kunderne med deres problemer og se hvor glade og tilfredse de er, når de går derfra, er en helt speciel oplevelse, som er med til at få selvtilliden op.

Jeg har lært betydeligt meget af denne uddannelse, ikke mindst om mig selv, men selvfølgelig også alt det grundlæggende som behandlingerne, hudpleje, kundepleje, service, produktlære, salg m.m. Jeg føler mig derfor godt rustet til at komme ud og blive overladt noget mere til mig selv i mit videre karriereforløb og kan nu med stor selvsikkerhed kalde mig for en dygtig kosmetolog.

Derfor skal der lyde en stor tak til Ann, lærerne og mine medstuderende, som har været med til at gøre forløbet enestående og mindeværdigt.
Den 1. november starter jeg med at arbejde på en hudplejeklinik i København på fuld tid.

Håber min udtalelse kan få overbevist kommende studerende om, at de skal vælge denne skole frem for andre, idet de med sikkerhed ikke vil fortryde deres valg.

Varme knus og tanker fra
Camilla Wittendorf

Zyhra Deari, uddannet oktober 2011

Endelig blev jeg færdig som kosmetolog.

Jeg havde længe gået og tænkt på, hvad jeg ville efter gymnasiet, men kunne ikke rigtig finde noget, der interesserede mig. Dette ændrede sig, da jeg fik en ansigtsbehandling på en klinik i København, hvor min behandler havde gået på NK. Hun fortalte mig kun godt om skolen, og jeg gik direkte hjem og slog Nordsjællands Kosmetologskole op på nettet. Det lød fantastisk, og jeg meldte mig til med det samme.

Nu bagefter kan jeg så sige: ”Det er fantastisk”.
Jeg har haft en enestående tid hos NK!

Jeg har gået på et rigtig godt hold, hvor vi har haft det skønt sammen, og det fortsætter vi forhåbentlig med at have.

Lærerne har også været helt vidunderlige - søde og venlige personer, som jeg har været MEGET tilfreds med. De er superdygtige undervisere og altid hjælpsomme.

Det faglige niveau på skolen var højere, end jeg lige havde regnet med. Troede at jeg skulle lære at lave en ansigtsbehandling, voks nogle ben osv., men fandt ud af, at jeg også skulle have en del baggrundsviden i kroppens anatomi og skønhedspleje. Faktisk kan jeg sige, at jeg har lært rigtig meget ved at gå på skolen – ikke kun fagligt, men også rent menneskeligt ved at have ”rigtige” kunder, som vi har lavet behandlinger på. Det har givet et godt indblik i verden udenfor skolen.

Og jeg har allerede nu, 2 uger efter eksamen, fået job på en hudplejeklinik på Nørrebro.

Vi vil gerne slutte af med at sige tusind tak til alle mine smukke klassekammerater, mine dejlige lærere og ikke mindst Ann for at have stablet sådan en dejlig skole på benene.

De kærligste hilsner Zyhra Deari

Valentina Vuckovic, uddannet oktober 2011

Efter et langt sygdomsforløb med både fysiske og psykiske skavanker, fik jeg mod på at give mit ønske om at blive kosmetolog en chance.

Ved hjælp fra kommunen og Ann startede jeg i praktik på skolen i 3 måneder for at se, om dette var noget for mig.

Fra første dag jeg trådte ind på skolen, kunne jeg mærke den positive energi, søde elever og lærere, som havde en stor åbenhed og forståelse for hver enkelt elev. Jeg kom hurtigt ind i varmen og fik en super god start.
Jeg fik et rigtig godt sammenhold med den klasse, som jeg skulle følge, og her blev skabt en vennekreds, som jeg i dag er meget glad for.

Da undervisningen startede, blev jeg draget ind i en fantastisk verden af massage, hudpleje, make-up og meget mere. Min interesse og lyst voksede fra dag til dag.

Da min praktik var færdig, havde vi et møde på skolen igen om forløbet for at afklare om dette var noget for mig, og om jeg kunne klare presset. Hverken Ann eller jeg var i tvivl om, at jeg nu havde fundet den rette hylde til mig. Det var denne verden, jeg skulle høre hjemme i.

Jeg startede på det næste daghold og var snart godt i gang med at blive kosmetolog. Halvt inde i forløbet blev jeg desværre syg og fik en del fravær og jeg blev bange for, om min drøm nu ikke kunne blive til noget alligevel.

Jeg fik talt med Ann og ikke i et sekund var hun i tvivl om, at jeg nok skulle klare det. Med hendes, lærernes og mine medstuderendes hjælp kæmpede vi sammen og det lykkedes med en flot afslutning.

Anns store hjerte, åbenhed, hjælpsomhed og ikke mindst fleksibilitet fik mig på rette spor igen.

Mit ønske om at blive kosmetolog gik i opfyldelse. Så intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet.

Knus fra Valentina, oktober 201

Louise Larsen, uddannet oktober 2011

Jeg har altid drømt om at blive kosmetolog, og i 2009 valgte jeg så at forfølge min drøm.

Da jeg kommer fra København, valgte jeg en skole inde i byen, hvor jeg startede på et aftenhold.
Det kom jeg hurtigt til at fortryde, da jeg fandt ud af, at der ikke var styr på noget. Der var ikke nogen rigtig teori og kun kundebehandlinger.
Som kosmetolog synes jeg, det er meget vigtigt, at man kender til anatomien, især huden, da det jo er det, vi arbejder med hver dag.
Jeg blev meget i tvivl om, hvad jeg skulle gøre, men da uddannelsen jo koster penge, ville jeg selvfølgelig have mest muligt ud af det.

Jeg ringede til Ann fra NK, og vi blev enige om at mødes og få en snak om mit uddannelsesforløb. Hun syntes, at det ville være synd for mig, hvis jeg skulle starte forfra og forsikrede mig om, jeg nok skulle komme hurtigt op på niveau med de andre fra det aftenhold, som jeg skulle starte på. Så i juni 2010 startede jeg på NK, på et aftenhold der var næsten halvvejs.

Det var noget helt andet og bedre, end det jeg kom fra. Skoletiden var delt ind i både kliniktimer og teoritimer. Lærerne var rigtig søde til at give sig ekstra tid til at hjælpe med at lave hudanalyser, forklare om produkter og tilpasse repetition af anatomi så jeg kom alle emner igennem inden eksamen. Og da vi gik på sommerferie var jeg fuldt på niveau med de andre.
Jeg har nu bestået alle eksamener med stor tilfredshed, og føler mig godt rustet til at komme ud og arbejde på en klinik.

Jeg er så glad for, at jeg valgte at skifte skole. Det har været et fantastisk år, hårdt, men det hele værd.

Nordsjællands Kosmetologskole er uden tvivl en fantastisk skole, med søde og dygtige lærere og ledelse, som jeg klart kan anbefale til andre.

En stor tak til lærerne og Ann for at have taget så godt imod mig:)

Graziella Casella, uddannet marts 2011

Jeg er netop blevet færdig som kosmetolog på Nordsjællands Kosmetologskole, med stor tilfredshed.

Det var en uddannelse, jeg længe havde haft lyst til at prøve af og endelig fik jeg taget mig sammen og tog chancen. Jeg fik anbefalet skolen af en tidligere elev, og det var et godt valg, som jeg absolut ikke har fortrudt. Det har været et fantastisk år. Har været rigtig glad for at gå på skolen, hvor stemningen er i top hver dag, og ingen dage er ens.

Der bliver taget godt hånd om hver enkelt elev. Holdene er små, så der er god tid og hjælp til alle fra de meget dygtige og hjælpsomme lærere. De formår at gøre undervisningen sjov og spændende, samt gøre de lidt tungere emner nemmere at komme igennem. Sammenholdet i vores klasse var rigtig godt. Vi var gode til at hjælpe og støtte hinanden, og vi fik et tæt forhold, som har givet mig venner for livet.

Mange tror, at kosmetologer kun ordner negle og lægger makeup, men det er meget mere end det: Blev selv meget overrasket over det faglige niveau og hvor meget man skulle vide for at blive kosmetolog. Der er mange emner, man skal igennem på kort tid, da emnerne kommer i rap efter hinanden, så der er meget, som skal huskes - ikke mindst det latinske. Specielt det sidste halve år skulle der terpes en del - men det sætter sig fast efterhånden :-)

Jeg gik på dagholdet, som tager 1 år og havde deltidsjob som tjener ved siden af og det kunne godt lade sig gøre.

Jeg vil helt klart anbefale skolen, da der er en god og varm atmosfære samtidig med, at man får en professionel uddannelse. Det har været et lærerigt og spændende år, og jeg kommer til at savne skolen.

En varm hilsen til mine klassekammerater og de fantastiske lærere, som gjorde hverdagen endnu bedre på skolen. Samt en stor tak til en sød og altid hjælpsom Ann Engdal.

Mange knus fra Graziella Casella

Christiane Vagn-Hansen, uddannet marts 2011

Efter et langt sygdomsforløb og en graviditet fandt jeg ud af, at jeg ville være kosmetolog. Så med hjælp fra kommunen og Ann startede jeg først i praktik på skolen i en måned. Eleverne på holdet var søde, og jeg fulgte alt, hvad de gjorde, mens jeg var gravid for at få en ide om, hvordan skolen var.

Efter min barsel snakkede kommunen og jeg sammen med Ann, og hun var hjælpsom og forstående og meget hjertelig. Det overbeviste mig om, at det var det, jeg ville. Jeg følte mig hurtig "hjemme" og velkommen.

Jeg startede på et aftenhold, og vi fik hurtigt et godt sammenhold, og lærerne var flinke. De havde en god indlevelsesevne, så hårde og svære emner blev nemmere at forstå. Dette blev gjort med god undervisning, forklaringer og tegninger på tavlen, så man følte sig sikker efter hvert emne til at klare de små prøver.

Desværre blev jeg syg tæt på slutningen af uddannelsen og måtte stoppe på holdet. Men efter et halvt år startede jeg igen på et andet hold med meget hjælp fra Ann. Hun var helt sikker på, at jeg kunne gennemføre uddannelsen, nu hvor jeg var kommet så langt. Så med støtte fra skolen og Ann gennemførte jeg uddannelsen.

På Nordsjællands Kosmetologskole er der mange spændende men svære emner fra kroppens anatomi til skønhedspleje. Derfor kræver det, at man vil det, og man også gør et arbejde hjemme, men med gode lærere og altid godt humør falder man hurtig til i skolens spændende verden.

En stor tak til skolens søde lærere og Ann for altid godt humør.

Brigita Jovanovic, uddannet marts 2011

Efter i lang tid at have interesseret mig for velvære, negle og hudpleje besluttede jeg mig for at gøre et karriereskift.

I en lang årrække havde jeg drømmen om at tage en kosmetologuddannelse. Sidste år var tiden endelig inde. Jeg skiftede fra klinikassistent og nu til kosmetolog.

Jeg mente, at det nu var på tide at komme i gang med min drømmeuddannelse. På skolen mødte jeg nogle fantastiske lærere, søde og venlige medstuderende og ikke mindst en kvalificeret undervisning. Dog havde jeg undervurderet uddannelse en smule, da jeg ikke havde regnet med, at det ville være så hårdt!

Det handlede nemlig ikke kun om at lægge make-up og file negle….. Det gjaldt nemlig også om at vide hvordan kroppen fungerer, karakterisere hudtyper, give gode råd og vejledning osv. Derudover var der rigtig mange gode produkter og teori, som man skulle lære, men jeg blev personligt meget overrasket over, hvor hurtigt det sad fast, og hvor meget af det jeg kunne blive ved med at huske.

Der var en super god stemning på skolen med beroligende musik og uden stress.

Jeg har taget mange gode minder med fra skolen.

Det er svært at forklare, hvordan de dejlige minder har sat sig fast.
Derfor kan jeg kun anbefale at prøve det. Tak for et super år :-)

Vibeke Preisz, marts 2011

Jeg startede på Nordsjællands Kosmetologskole, da jeg endelig tog min drøm om at blive kosmetolog alvorligt.

På intet tidspunkt har jeg fortrudt min beslutning, og det har været et fantastisk spændende forløb, som har givet mig så meget!

Jeg valgte denne skole da pensum her var både bredt og dybdegående, og her var flere produktserier end på andre skoler.

Holdene er heller ikke overfyldte, så der er tid til at stille spørgsmål og fordybe sig. Super god skole der kan anbefales!

Grundlæggende hudpleje burde være et obligatorisk fag i folkeskolen! :-)

2009-2010

Josephine Renée Adamsen, uddannet oktober 2010.

Nordsjællands Kosmetologskole er en super god skole. Man møder mange mennesker og får et rigtig godt sammenhold med masser af søde klassekammerater og gode lærere.
Det bedste er dog, at man får lov til at komme ud i klinikken efter nogle måneder, og derved får man en masse god erfaring. Jeg er selv rigtig bange for eksaminer, men på skolen er lærerne meget forstående og tænker kun på at gøre det godt for os.
Der er rigtig mange produkter og teori, som man skal lære, men man bliver meget overrasket over, hvor hurtigt det kan sidde fast, og hvor meget man kan huske.
Der er ingen fare for, at man bliver for stresset eller irriteret, for der er meget beroligende musik og altid en god stemning.

Jeg har mange gange siddet og hygget mig meget med nogle super søde kunder. Det er svært at forklare, hvilken dejlig stemning skolen har - det må bare prøves.

God fornøjelse

Anette Pedersen, uddannet oktober 2010

Jeg er lige blevet færdiguddannet kosmetolog på Nordsjællands Kosmetologskole. Fantastisk god fornemmelse, er super glad og stolt.
Det har været en gammel pigedrøm at blive kosmetolog, og da chancen så kom, tog jeg imod den med kyshånd og har ikke fortrudt.
Jeg har været rigtig glad for at gå på skolen, der er en rar og god stemning. Lærerne er meget dygtige og seriøse. Personligt har den største udfordring været det teoretiske – ikke mindst det latinske. Men det blev nemmere at lære med tiden. Det har været dejligt med kunder at træne på, virkelig spændende, lærerigt og motiverende. Jeg føler mig 100 % rustet både teoretisk og praktisk og glæder mig til at arbejde som kosmetolog.

De varmeste tanker til mine medstuderende, kommende kollegaer, lærerne og Ann

Lisbet Thuesen, uddannet oktober 2010

Jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg ville, kun at jeg rigtig gerne ville være selvstændig. Jeg har tidligere arbejdet 2 år som butikschef, og de sidste 4 år i en vuggestue.
En dag da jeg sad og kiggede lidt på nettet, kom jeg ind på skolens side, og det så rigtig spændende ud. Jeg ringede til skolen og fik tilbud om at komme på besøg. Atmosfæren på skolen var rigtig god, lige fra jeg kom ind af døren, og alle var rigtig søde og gav sig god tid til at vise mig rundt. Da dette var et fag, hvor jeg senere kunne få muligheden for at blive selvstændig, meldte jeg mig til aftenholdet som skulle tage 2 år. Så kunne jeg beholde mit arbejde i vuggestuen samtidig med, at jeg læste.
Skoleforløbet har været en blanding af en masse spændende teori og praktisk. Man kan virkelig mærke på lærerne, at de går meget op i deres arbejde og brænder for det, hvad der også smitter meget af på eleverne.
I vores klasse har vi haft et super godt sammenhold, så det var altid dejligt at skulle i skole.

Jeg vil helt klart anbefale skolen til andre. Tak til Ann og alle lærere for 2 dejlige år.

Nina Rædkær Sørensen, uddannet oktober 2010

Jeg var ikke en af dem, som altid havde drømt om at blive kosmetolog.
Det var en idé, der kom ret pludseligt til mig. Jeg undersøgte, hvad der var af muligheder og besluttede mig for at skrive til Nordsjællands Kosmetologskole.
Ann var rigtig sød til at besvare mine spørgsmål og sende infomateriale til mig.
Efter jeg startede på skolen, var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde gjort det rigtige.
Lærerne er simpelthen så dygtige og formår at gøre tunge emner interessante, og pigerne, som jeg gik på hold med, har bare været helt fantastiske.

Tiden på NK har været så dejlig. Det har slet ikke føltes som skole, men som at mødes med sine veninder, så skolen kan virkelig anbefales.

Marlene Olsen, uddannet oktober 2010

Dette er ikke en let uddannelse! Der er absolut mere til en kosmetolog end at file en negl, lægge en make-up og konstatere en acne.
Nysgerrighed for hvordan kroppen fungerer, interesse for pleje og rådgivning samt forståelsen for vigtigheden af kundeservice kan let drive lysten til at blive en god kosmetolog.
Jeg gik på aftenhold med et fuldtidsarbejde ved siden af. Og det kan sagtens lade sig gøre!

Lektier og terperi er en nødvendighed, men med støtte fra medstuderende, kompetente lærere og en god atmosfære på skolen bliver det alligevel en fornøjelse at gennemføre uddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole.

Mads Timmermann, uddannet marts 2010

Efter at have interesseret mig for hudpleje og velvære i mange år, valgte jeg, efter en rejse til Thailand i januar 2009, at sælge min grafiske virksomhed og starte på en uddannelse til kosmetolog.

Fra jeg satte mine ben på skolen, hvor jeg mødte Ann Engdal samt fik en rundvisning af skolens lokaler og faciliteter, kunne jeg mærke en rigtig positiv energi. Her ville jeg med glæde tilbringe et år af mit liv.

Lærerne har formået at skabe en professionel og hyggelig undervisning, og både praktisk og teoretisk kommer man omkring hele branchens emner. Der er teoretisk et rigtig højt niveau, formuleret og undervist på en forståelig og inspirerende måde.

En af mine faktorer for valg af skole var bl.a. også, at der blev brugt professionelle produkter, og med tidligere erfaringer med både Dermalogica og Ole Henriksen, var det et naturligt valg for mig at vælge Nordsjællands Kosmetologskole.

Slutteligt vil jeg sende en stor TAK og en endnu større RESPEKT til alle skolens lærere samt den vidunderlige og altid hjælpsomme Ann Engdal. I har alle gjort det til en lærerig, inspirerende, sjov og professionel uddannelse på Nordsjællands Kosmetologskole.

Med kærlighed og ønske om fortsat succes.
Mads Timmermann

Pernille Hertz, uddannet marts 2010

Efter 1 år på Nordsjællands Kosmetologskole er jeg nu færdig som kosmetolog.
Det har været et super dejligt år – spændende, lærerigt og rigtig sjovt. Jeg har kun gode ting at fortælle om skolen, og jeg kan varmt anbefale at tage uddannelsen her.
Nordsjællands Kosmetologskole er ikke den eneste kosmetologskole, jeg har gået på, men jeg er rigtig glad for, at jeg begyndte her, da den anden ikke hjalp mig ordentligt igennem forløbet.

Det er meget professionelt. Lærerne har styr på tingene, og man kan mærke på dem, at de brænder for det, som de underviser os i. Det gør også, at man selv synes, at alt er super spændende.

Der bliver virkelig taget hånd om dig, og der er hjælp at hente, hvis der er et fag, som du hænger lidt i osv. Det er også en god personlig udvikling, man gennemgår på skolen. Det var det i hvert fald for mig. Jeg er 19 år og var lidt nervøs for at have kunder, behandle dem, tale med dem og rådgive dem. Det er jo et ansvar, man pludselig får, når man skal rådgive et andet menneske og det vil man jo gerne gøre bedst muligt, også selvom man er elev. Men der har jeg og også andre fra mit hold udviklet os rigtig meget, og det har gjort, at jeg er meget mere sikker på mig selv nu.

Det har været et fantastisk år for mig, og du skal ikke være nervøs for, om der ikke er job bagefter, for Ann Engdal vil gøre meget for at hjælpe dig på det punkt.

Så de varmeste anbefalinger fra mig til skolen, og så vil jeg gerne sige tusind tak for et super dejligt år og nogle fantastiske timer til Ann, resten af lærerne og ikke mindst mine klassekammerater :-)

Durita Joensen, Uddannet oktober 2009

Da jeg flyttede fra Færøerne til Danmark for ca. 3 år siden, var det for at prøve noget nyt og for at få en spændende uddannelse.

Jeg vidste nogenlunde hvad det var jeg godt kunne tænke mig at lære noget mere om - skønhed har nemlig altid haft min store interesse og jeg vidste derfor at det var i den retning jeg skulle.

Jeg kiggede på forskellige skoler på nettet og var ude og se på nogle af dem. Da jeg kom ind på Nordsjællands kosmetologskoles hjemmeside fangede den mig med det samme og jeg blev meget spændt på den.

Efter et besøg hos Ann Engdal, bestemte jeg mig for at det var skolen som jeg skulle gå på.

Skolen er ikke så stor, det gør at alle omgås hinanden og ved hvem hinanden er, derved bliver den mere personlig og hjemlig, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

Jeg valgte at gå på aftenholdet, så jeg kunne beholde det job som jeg havde ved siden af og det fungerede fint.

Jeg vil gerne lige sende en hilsen til dem jeg har gået i klasse med og mine lærere og sige 1000 tak for 2 fantastiske år på skolen og jeg glæder mig til at høre hvordan det går jer alle sammen :) Og til mine lærere Lone og Carina, tak for 2 meget lærerige år og for jeres tålmodighed ;-)

Majken Mortensen, uddannet oktober 2009

I en lang årrække havde jeg haft lyst til at tage en kosmetologuddannelse, men nu var tiden kommet.

Jeg havde fået mit andet barn, var derfor på barsel og tænkte, at hvis jeg tog aftenuddannelsen, ville jeg to aftener om ugen få noget “alenetid” og samtidig få opfyldt mit ønske om en kosmetologuddannelse.

På skolen mødte jeg nogle dejlige. søde, interessante medstuderende og fik kvalificeret undervisning af vores to lærere.

Uddannelsen var et godt mix af teori og praksis, og det passede rigtig godt ind i mit familiemønster og plan-lægning, at praktikken var integreret i uddannelsen, således at jeg ikke skulle være yderligere væk hjemmefra.
Jeg skal ikke lægge skjul på at andet år, da jeg startede på fuldtidsjob igen og havde to børn og mand, der også skulle passes, var et noget større puslespil og krævende en del mere selvdisciplin. Her var det bl.a. det gode sammenhold med mine medstuderende, de positive kunder og den seriøse undervisning, som hjalp mig med at gennemføre uddannelsen, hvilket jeg sætter stor pris på.

Det var to år fyldt med læring og godt sammenhold
– tak for det!

Mette Kofoed, uddannet oktober 2009

Jeg har taget den 2-årige uddannelse på aftenhold.

Jeg kommer fra Bornholm og har pendlet frem og tilbage hver gang (lyder måske lidt vildt, men det kan sagtens lade sig gøre)

Jeg fandt skolen på nettet og faldt med det samme for den. Der har en god atmosfære og nærhed - man føler sig velkommen, og der er rart at være.

Jeg er selvfølgelig glad for at være færdig, men savner mine medstuderende og lærere.

Efter endt uddannelse har jeg startet hudplejeklinik op i Nexø.

Der vil på alle skoler være et eller andet, som man mener kunne være gjort anderledes. Når det er sagt, vil jeg aldrig være i tvivl om varmt at anbefale Nordsjællands kosmetologskole.

Knus fra Mette

Karen Schnack, uddannet oktober 2009

Jeg har i mange år drømt om at uddanne mig til kosmetolog, og da jeg endelig fik muligheden for det, faldt mit valg nemt på Nordsjællands kosmetologskole.

Jeg var blevet anbefalet det af en tidligere elev, og det er et valg, jeg aldrig nogensinde har fortrudt.

Det er den bedste skole jeg nogensinde har gået på. Sammenholdet på skolen er helt ubeskriveligt, man får venner for livet. En dag på skolen er som en hyggedag med alle sine veninder, og det er ikke kun med sit eget hold, men også med de andre på skolen.

Det har været et hårdt år, men det har været det hele værd, og er der nogle ting man har problemer med, er der altid en, der kan hjælpe. Lærerne på skolen er utrolig professionelle og er med til at skabe en god stemning.

Jeg savner skolen inderligt, og det er altid hyggeligt at komme på besøg deroppe. Jeg kan kun anbefale skolen, det er ikke et valg, du vil fortryde.

Mange kram Karen Schnack

Samtlige udtalelser er kopieret direkte fra Kilden. Der er kun tilrettet på enkelte af hensyn til størrelse og korrektur.​​

2008-2009

Smadar Markussen, uddannet juni 2009

Jeg er uddannet cand.ling.merc. og til dagligt arbejder jeg med finansiering. Jeg har i lang tid haft et ønske om at uddanne mig til kosmetolog, og jeg er rigtig glad for at have fået min kosmetologuddannelse hos Nordsjællands Kosmetologskolen. Jeg havde fantastiske undervisere og var på et super fantastisk hold. Omgangstonen på skolen er rimelig uformel og afslappende – på den gode måde! Underviserne er dygtige, meget professionelle og kompetente og sørger altid for, at ingen elev bliver forsømt. Jeg føler mig godt rustet både teoretisk og praktisk. Jeg vil til enhver tid og uden at tøve anbefale skolen som et seriøst og professionelt uddannelsessted.

Slutteligt vil jeg gerne sige tak til mine to dejlige undervisere – Carina og Camilla - for alle vores gode timer sammen.

Pia Poulsen, uddannet juni 2009

Jeg har været i parfumebranchen i mange år, og selvom jeg tog salgsassistentuddannelsen med speciale i parfume, så fandt jeg ret hurtig ud af, at jeg brændende ønskede mig kosmetologuddannelsen også.
Det var af flere årsager ikke muligt for mig før nu at tage denne uddannelse. Nu er min drøm realiseret, og jeg er sikker på, at det at have de to uddannelser er en god kombination. Jeg fik anbefalet Nordsjællands Kosmetologskole af en tidligere arbejdskollega, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Det har været to helt fantastiske år med super søde og dejlige klassekammerater, samt vildt dygtige lærere til at undervise og lære fra sig.
Skolen har haft en stor betydning for mig, og det har været to hårde år med en masse udfordringer. Men det har absolut været det hele værd. Jeg kan varmt anbefale Nordsjællands Kosmetologskole. Der er et godt og bredt pensum, atmosfæren er god og alle de ansatte er super søde og hjælpsomme.

En stor tak til Ann samt til mine vidunderlige lærere - jeg kommer til at savne jer alle sammen.

Mikel Sonni Lindbæk, uddannet juni 2009

For snart 2 år siden startede jeg på Nordsjællands Kosmetologskole. I 13 år havde jeg haft en stemme inde i hovedet, som sagde, at jeg skulle være kosmetolog.

Mit daværende arbejde indenfor branchen havde ikke inspirerende fremtidsudsigter, hvis jeg ikke videreuddannede mig til kosmetolog, var det sparket, der fik mig til at undersøge mine muligheder. Jeg kiggede mig lidt omkring, for at se, hvilke skoler der var i nærheden (København), og hvilke muligheder der var for at arbejde ved siden af uddannelsen.

Jeg slog et smut forbi BlivKosmetolog.dk og derefter ringede jeg til Ann Engdal, som fortalte mig om skolen og straks inviterede mig derop. Efter allerede første øjekast på skolen, listede der sig et smil frem på mine læber, og jeg følte mig godt tilpas, da jeg trådte ind ad døren.
Jeg hilste på Ann og fik en rundtur på skolen, hvorefter vi satte os ind på kontoret og jeg blev introduceret for uddannelsen og stedets historie.

Det var yderst inspirerende, og jeg var ikke i tvivl om, at så fantastisk en skole med sådan en dejlig atmosfære, var det rigtige sted for mig, og blot en uge efter havde jeg underskrevet kontrakten, og pengene var på vej.

Så kom første dag, hvor jeg skulle hilse på mine medstudiner og mine 2 nye fantastiske lærere. En skøn dag med masser af smil, glæde og spænding, for vi var alle ivrige efter at komme i gang.

Nu skal det jo ikke være en roman og har virkelig svært ved at fatte mig i korthed, da jeg kun har rosende og positive ord om mine oplevelser fra Nordsjællands Kosmetologskole, men jeg vil dog prøve at opsummere det og kan sige:

Ønsker du en professionel behandling og professionel kosmetolog uddannelse, som du kan bruge ude i det virkelige liv, og har du gejsten og gnisten til at køre hårdt på og blive en god kosmetolog, kan jeg varmt anbefale dig, at starte på denne fantastiske skole i Hillerød, hvor du får en prof. uddannelse og behandling af dine lærere samt nogle uforglemmelige oplevelser med nogle dejlige mennesker, som vil være der for dig og støtte op om dig, så du føler dig godt tilpas og velkommen.

I en alder af 35 år og færdiguddannet kosmetolog, får jeg fantastiske jobtilbud - også i en finanskrisetid, som vi jo efterhånden har fået tudet ørene fulde med, så bare tag springet. Din hverdag bliver sjovere, mere spændende og indholdsrig.

De varmeste anbefalinger

Majken Andersen, uddannet juni 2009

De sidste to år har Nordsjællands Kosmetologskole været en stor del af mit liv. Det har været to fantastiske år, hvor min viden er blevet udvidet med så mange nye ting. Det skal ikke være en hemmelighed, at uddannelsen på skolen er hård, og man kommer ikke sovende til den – men til gengæld har skolen de bedste rammer for en skøn uddannelse.
Både skolen i sig selv, Ann og hendes fantastiske lærere er i samarbejde en uvurderlig del for alle elever – og her får man virkelig de bedste muligheder.
Jeg har det selv sådan, at når jeg læser udtalelser fra kunder og tidligere elever på hjemmesider, at jeg tænker ”ja ja passer det nu også?” – Men jeg kan garantere for, at man aldrig fortryder sit valg, hvis man vælger Nordsjællands Kosmetologskole.
For mig har det betydet, at en gammel drøm pludselig gik i opfyldelse – og har herefter åbnet nogle døre for mig i branchen, som jeg fra starten af kun drømte om……. så ja, drømme går i opfyldelse her! Jeg har fået mulighed for at komme over til Ole Henriksen i Los Angeles, så lad os se hvad det fører med sig.
På weekendholdet har vi haft en fantastisk stemning fra første dag – og allerede nu savner jeg mine dage på skolen.

Kort og simpelt – du får som elev den bedste uddannelse her.

Charlotte Karlsen, uddannet juni 2009

Jeg har altid ville arbejde med mennesker, og da jeg interesserer mig for skønhedsbranchen, var det oplagt, at jeg skulle være kosmetolog. Jeg valgte at tage uddannelsen over 2 år på weekendholdet, da man så har mulighed for at have en indkomst ved siden af.
Det faglige niveau var meget højere end forventet, og det kræver virkelig selvdisciplin, da der er masser af læsestof, men det er utrolig spændende. Nordsjællands Kosmetologskole har en god beliggenhed, kun 5 min. fra Hillerød st. hvilket er skønt, når man er afhængig af det offentlige, som jeg er. Og det er et klart plus, at teori og praktik foregår på ét sted, så man ikke skal finde praktikplads.

Lærerne er virkelig dygtige og professionelle, og det smitter af, når man kan mærke, at de brænder for det, de laver, men de er der også, når man har brug for en snak.
Jeg har lært de dejligste mennesker at kende på skolen, og stemningen er altid god.
Jeg har fået de bedste klassekammerater. Vi har støttet og hjulpet hinanden gennem hele forløbet, og vi har fået et rigtig godt sammenhold. Med hjælp og anbefaling fra Ann fik jeg job på hudplejeklinik i Frederikssund, inden jeg afsluttede uddannelsen, og jeg glæder mig til at bruge alt det, jeg har lært.

Tak til jer alle, jeg vil komme til at savne jer.

Helen Falch Slot, uddannet juni 2009

Med 18 års ansættelse på Det kongelige Bibliotek i bagagen må man sige, at vælge at uddanne sig til kosmetolog er en helt anden retning - og sikke en retning. Mit liv har taget sig et omdrejningspunkt på 180 grader. Fra at sidde i kanon stilling som overassistent med masser af ansvar, og tage skridtet og uddanne mig som kosmetolog er noget som de færreste kan forstå, at man tør.
Jeg vil sige, at det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Jeg har en veninde, som er uddannet kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole i 2004. Hun anbefalede skolen til mig, men jeg tænkte, at jeg også hellere måtte undersøge andre skoler. Det gjorde jeg og kom frem til, at den bedste skole for mig og mine kriterier var netop Nordsjællands Kosmetologskole.


At læse på et weekendhold er absolut at anbefale, når man både har hus, mand og for mit vedkommende 3 børn. Man har mulighed for at beholde sit almindelige job samtidig med, at man kan læse til kosmetolog. Der har selvfølgelig været tidspunkter, hvor man bliver inviteret til en masse ting i weekender, og har måttet prioritere sin tid. Men der har været stor forståelse for mit engagement i min uddannelse – både hos familie og omgangskreds. Det er jo kun en kort periode i livet, og det betaler sig jo dobbelt tilbage.


Jeg er meget kritisk som person, men at få sådanne super kompetente lærere gør, at motivationen for at blive den bedste kosmetolog vokser enormt. Vi har kun haft et fåtal af forskellige lærere, hvilket gjorde, at fortroligheden og fokus på den enkelte elev var 100 % optimal. De lærere, vi har haft på skolen, har virkelig gjort en forskel i mit liv. Man ved ikke helt, hvordan man kan takke dem, men mon ikke de ved, hvor stor en kompetence de hver især besidder. De lærere, som er ansat på Nordsjællands Kosmetologskole, er alle så hjertelige, og besidder en stor portion empati for den enkelte elev, hvilket gør, at her finder vi de bedste mentorer, som kan tænkes. Det er også lige præcis det som giver skolen den særlige positive ånd, som findes.


Fagligheden på skolen er ufattelig stor. Der forventes MEGET af eleverne, og pensum er temmelig omfattende. Til tider har det været noget uoverskueligt, men når man nu ser tilbage kan man kun sige, at det jo er lige præcis det, der gør, at eleverne fra denne skole er SÅ veluddannede både teoretisk og praktisk.


Privat har jeg lige oprettet min egen klinik, og samtidig arbejder jeg nu kun ½ tid som sekretær. Jeg må se, hvad fremtiden bringer, men min drøm er, at bruge 100% af min tid som kosmetolog.


Jeg elsker mit ”nye fag”, og jeg føler, at jeg med den bagage jeg har fået fra Nordsjællands kosmetologskole og fra Ann, og fra de bedste lærere, som findes på jorden, kan starte mit nye virke som kosmetolog, og jeg håber på mange glade kunder fremover. Jeg kan kun sige, at de kunder, som bliver behandlet af elever fra denne skole, får den ultimative bedste behandling.

TAK FOR EN FYLDESTGØRENDE UDDANNELSE.

Søs Streander, uddannet marts 2009

Jeg har i mange år drømt om at blive kosmetolog og har gennem en årrække fået behandlinger på skolen, og derfor var mit valg Nordsjællands Kosmetologskole i Hillerød.
Min uddannelse startede på aftenhold, men efter ca. 3 mdr. kom jeg i lykkelige omstændigheder og måtte gå på barsel, inden min uddannelse var slut.
Dette var dog ingen hindring for min uddannelse.
I samråd med Ann startede jeg op på daghold efter min barsel og fik afsluttet min drømmeuddannelse. Inden jeg havde afsluttet min uddannelse, fik jeg job som kosmetolog på freelance basis, samt startet min egen lille klinik op hos en frisør i byen.

Jeg kan varmt anbefale skolen til alle - her er godt sammenhold og undervisning på højt niveau.

Marie Louise Ennis, uddannet marts 2009

Jeg vil varmt anbefale Nordsjællands Kosmetologskole. Jeg har taget uddannelsen på dagholdet, hvilket gjorde, at jeg kunne færdiguddanne mig allerede efter 1 år.

Det har været en rigtig positiv oplevelse. Vi har haft et helt unikt sammenhold i klassen, hvor vi har fået venner for livet. Lærerne er fantastiske til at lære fra sig og er gode til at få alle med - selv dem der har haft svært ved det. Det er ligesom en ekstra familie med eleverne, lærerne og Ann. Det har været et år, der har været alt andet end kedeligt og der veksles godt imellem teori og praktik. Der er altid hjælp at få, hvis man har spørgsmål, og dejligt at der er så mange lærere, så man aldrig føler sig overladt til sig selv. Det er absolut et plus, at man ikke skal ud og finde praktiskplads selv, for det er der alt sammen sørget for på skolen.

Alle kunderne har været så glade og tilfredse, at det har været en fornøjelse at være på klinikken, og det gør, at man forlader skolen med et smil på læben, når dagen er omme. Tak for et dejligt år.

Sussie Christiansen, uddannet marts 2009

Nordsjællands kosmetologskole er en rigtig god skole, hvor man stiler efter det bedste resultat for eleverne.
Det er en hård uddannelse, men man bliver uddannet som den bedste kosmetolog med masser af god erfaring.
På skolen er det også vigtigt med et godt sammenhold i klassen for at få det bedste år, og den klasse jeg kom i var kanon med de bedste mennesker jeg nogensinde har mødt, som helt klart er nogle veninder for livet.
Man skal mærke stilen på skolen - man bliver vild med den.

Mikala Fallesen, uddannet marts 2009

Efter at have forsøgt mig med universitetet et par gange uden held og efter at have arbejdet i servicebranchen et par år, valgte jeg at skifte retning og prøve noget nyt, da jeg altid gerne har villet være kosmetolog. Og det var det rigtige valg.

Tiden gik så hurtigt, for der var meget at læse, men det er det hele værd, hvis man brænder for sit fag. Lærerne er dygtige og imødekommende, og selve atmosfæren på skolen er altid positiv. Jeg kommer til at savne mine medstuderende og lærerne, da de gjorde det til noget helt særligt at være på skolen. Så tusind tak til alle for et fantastisk år. Jeg kan kun anbefale skolen og har aldrig fortrudt det

Josephine Gregers, uddannet marts 2009

Jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg ville uddanne mig til, så efter folkeskolen tog jeg et år, hvor jeg var i praktik forskellige steder. Blandt andet hos en kosmetolog. Jeg syntes, det var spændende, men tænkte ikke mere over det, før jeg skulle til at vælge, hvilken uddannelse jeg ville tage.

Jeg har samtidig altid elsket at sminke mine søskende, lave negle og sætte hår på dem, så jeg besluttede mig for, at det skulle være det. Jeg fandt Nordsjællands Kosmetologskole, og jeg har været rigtig glad for at gå der. Det har været den bedste klasse og skole, jeg nogensinde har gået på. Lærerne har været rigtig søde og hjælper én, hvis man har brug for det.

Inden jeg startede havde jeg ikke rigtig overvejet, at der ville være så meget teori, som der er, men faktisk var det næsten den teoretiske del, jeg syntes var mest spændende. Jeg var selvfølgelig også rigtig glad for at lave behandlingerne. Det er simpelthen bare den bedste følelse, når en kunde efter en behandling er glad og bestiller tid hos én igen. Det har været et rigtig godt år, hvor jeg også har fået en masse gode veninder!

Maria Ørndrup Berg, uddannet oktober 2008

Jeg er uddannet laboratorietekniker og har i mange år drømt om at blive kosmetolog.
Jeg er glad for endelig at have udlevet min drøm (bedre sent end aldrig) og i den forbindelse har jeg kun positivt at sige om Nordsjællands Kosmetologskole.
Pensum har indfriet mine forventninger fuldt ud - også kemipensum. Endvidere er holdene ikke større end, at der er tid til hver enkelt elev.
Lærerne har udvist stor professionalisme og entusiasme. De er fagligt godt rustede, hjælpsomme og engagerede i eleverne også på det sociale plan. Derudover er indehaveren Ann Engdal yderst behjælpelig med alt og besidder en utrolig faglig kompetence.
Der er en helt speciel god atmosfære på skolen og kammeratskabet har været i top.
Sidst men ikke mindst ligger skolen super centralt: tæt på gode parkeringsforhold og offentlige transportmidler.

Claudia Gruber, uddannet oktober 2008

Jeg fik anbefalet Nordsjællands Kosmetologskole af en elev, som gik på en anden Kosmetologskole i den indre by, og jeg er meget glad for, at jeg valgte denne skole.
Jeg kommer fra Østrig, og jeg var ikke sikker på, om jeg kunne klare en uddannelse på dansk, men efter mit møde med Ann og med alt den information jeg fik om skolen, besluttede jeg, at jeg ville prøve.

Det var 2 rigtig gode og lærerige år, og jeg har nydt uddannelsen meget. Det er hårdt at tage en uddannelse ved siden af et fuldtidsjob, men den hyggelige atmosfære og det gode sammehold i klassen og mellem lærerne gør det meget nemmere. Den måde, de 2 år er bygget op på, er perfekt for alle elever, fordi man både får praktik og teori, uden at man bl.a. skal søge en praktikplads.
Nu skal jeg flytte tilbage til Østrig og arbejde der som kosmetolog. Ann har været meget hjælpsom med at skrive diverse anbefalingsbreve og eksamensbeviser på både tysk og engelsk til mig.

Jeg kan kun anbefale Nordsjællands Kosmetologskole til alle, der vil have en god uddannelse i professionelle, men hyggelige omgivelse

Natasza Deren, uddannet oktober 2008

Som nystartet selvstændig og medejer af 4fitness, hvor jeg beskæftiger mig fuldtids som Personlig Træner, Fitnessinstruktør og Aerobic Instruktør, opstod tanken og ønsket om at kunne tilbyde vores medlemmer et yderligere wellness tilbud i centeret.
Ideen om at uddanne mig til kosmetolog, fik jeg efter en dejlig og meget professionel behandling hos NK. Jeg var på dette tidspunkt 6 uger henne i min graviditet og vidste ikke, om jeg kunne få det til at hænge sammen. Oveni dette havde jeg endnu ikke lært at tale perfekt dansk, var mit ønske for stort? kunne jeg mon klare det?
Efter en god indledende samtale og rundvisning på skolen med Ann, fik jeg alle mine spørgsmål besvaret, og derefter var jeg ikke længere i tvivl om, at min beslutning var rigtig.
De 2 år på skolen har været fyldt med positive oplevelser. Det var en tid med store udfordringer (uddannelse, selvstændig, sprog, graviditet) og mange lange lærerige aftener både på skolen og med næsen i bøgerne derhjemme.
”Tusind tak til alle lærerne, for jeres altid store støtte, gode humør og meget professionelle og dygtige undervisning" Jeg vil på det varmeste anbefale Nordsjælland Kosmetologskole til alle, som ønsker uddannelse med høj kvalitet, flotte omgivelse og god atmosfære, og ikke mindst et uovertruffet fællesskab blandt både lærere og elever.

Pernille Lind, uddannet oktober 2008

Jeg er uddannet sygeplejerske og har i mange år haft et ønske om at kombinere denne uddannelse med en kosmetologuddannelse.
En sådan faglig kombination åbner op for mange jobmuligheder. Jeg valgte at uddanne mig på 1 år, hvilket vil sige, at jeg har været i skole hver dag.
Jeg føler uddannelsen har givet mig et godt solidt springbræt videre indenfor skønhedsbranchen.
Der har været faglige udfordringer trods min faglige baggrund, og jeg kan kun anbefale den meget kompetente og alsidige undervisning.

Jeg har haft et godt år på Nordsjællands Kosmetologskole og har haft mange søde og gode lærere, der med stor entusiasme har formået at give deres viden videre.
Efter endt uddannelse har jeg valgt at åbne egen klinik i Gørløse.

Tak til alle på Nordsjællands Kosmetologskole. Jeg vil komme til at savne jer alle meget.

Nadia Rafati, uddannet oktober 2008

Jeg har altid godt kunne lide at massere, style, vokse osv. Alt ved kosmetolog-faget.
Min drøm var at blive kosmetolog og det blev jeg.
I starten var jeg meget usikker på, om jeg kunne klare det, fordi jeg er udlænding, og fordi jeg ikke er super god til dansk.
I starten var det rigtig hårdt for mig, men efterhånden blev det nemmere og sjovere. Lærerne og dem fra mit hold tog rigtig godt imod mig.
Heldigvis kom jeg på et dejligt hold, hvor de alle var rigtig søde.
Jeg blev meget overasket over, hvor meget man faktisk skal lære igennem uddannelsen. Men jeg kunne gennemføre det med et godt og tilfredsstillende resultat. Det var et spændende, sjovt og lærerigt år med masser af både praktik og teori.
Uddannelsen til kosmetolog på Nordsjællands Kosmetologskole er jeg rigtig glad for at have taget.
Jeg vil selvfølgelig savne mine lærere og mine søde kammerater.

Annette Mathiasen, uddannet oktober 2008

Jeg er 51 år og uddannet grafiker for 30 år siden. Efterhånden synes jeg, at faget blev kedeligt, og efter en knæoperation besluttede jeg mig for, at jeg igen ville have noget mere med mennesker at gøre.
Så da jeg havde talt med Ann for nu 3 år siden, var der ikke nogen tvivl om, at det måtte jeg prøve. Også selvom jeg er ordblind og meget bange for eksaminer og alt hvad der hedder prøver.
Jeg må sige, at lærerne er virkelig gode, og da de skrev de latinske ord op på tavlen, som de udtales, så gik det fremad. Det er bestemt ikke en uddannelse, man bare lige kommer igennem, men hele vejen er den spændende, og der er hele tiden noget nyt, man skal prøve.
På skolen er der en rigtig hyggelig stemning. Vi var også et rigtig godt hold. Vores aldersgruppe gik lige fra 21-51 år, så der var meget, vi brugte hinanden til.
Jeg kan kun anbefale Nordsjællands Kosmetologskole, hvis man går med sådan en drøm i maven, for det er helt sikket, at man bliver bakket op af Ann, lærerne og klassekammeraterne. Vi vil jo alle gerne se hinanden med beviserne i hånden. At have klaret det til sidst, kaldte den samme fornemmelse frem, som jeg havde for 30 år siden. Det er stort!

Tine Rasmussen, uddannet marts 2008

Jeg er til daglig professionel badmintonspiller og rejser mellem 17-20 uger om året, så det har været en stor udfordring at læse til kosmetolog samtidig med den professionelle karriere. Men med et godt samarbejde med skolen, er det lykkes mig at blive kosmetolog uden at tilsidesætte karrieren. Jeg har mødt forståelse og stor hjælpsomhed fra alle lærerne, når der i perioder har været rigtig travlt og da jeg ikke kunne få tingene til at gå op, var der heller ingen problemer med at tage 2 eksamener med et andet hold. Jeg kan tilmed sige, at jeg faktisk aldrig har opnået større resultater på badmintonbanen, end da jeg også læste til kosmetolog.

Jeg vandt All England to uger efter, at jeg afsluttede mine eksamener, så det er ingen hindring at tage uddannelsen samtidig med noget andet vigtigt. Efter endt forløb føler jeg stadig at have en god vejleder i skolen. Og når tiden er inde til at begynde en ny karriere for mig, så er jeg sikker på en god hjælp fra Ann.​

Jeanne Bundgaard, uddannet marts 2008

Jeg er meget glad for, at jeg har taget uddannelsen til kosmetolog på Nordsjællands Kosmetologskole. Skolen var oplagt for mig at vælge, da jeg kendte nogle piger, som havde gået der, samtidig med at den lå tættest på min bopæl. Jeg har været meget glad for at gå på skolen og føler mig rustet og klar til at komme ud på arbejdsmarkedet. Men samtidig er det også vemodigt. Det er aldrig sjovt at skulle forlade de vante omgivelser, og mennesker, som har været en del af ens hverdag i et år. Man har haft lærerne, men især også sine klassekammerater at støtte sig til, når man har følt sig presset. For man skal ikke tro, at der rent praktisk eller fagligt ingen udfordringer er. Der er meget man skal lære, mere end man regner med, men det gør det kun til en endnu mere spændende uddannelse. Denne skole har udviklet mig meget og jeg vil savne de trygge omgivelser og dejlige mennesker, både lærerne, de andre klasser og især mine klassekammerater.

Louise Kubert, uddannet marts 2008

Jeg har tidligere læst på Den Alternative Kosmetologskole i Næstved og senere på Cidesko Skolen i København, men måtte af flere grunde afbryde begge uddannelser. "Desværre" tænkte jeg, "det er nok bare ikke meningen, at jeg skal være kosmetolog". en da jeg kom i kontakt med Ann, som med åbne arme og en forbløffende lidenskab til dette fag, forstod min fortvivlelse og tidligere tab, lod hun mig hoppe ind på et hold ,der var halvvejs færdigt. Og efter hårdt slid, for at få det faglige læst op, var det beskriveligt ENDELIG at stå med beviset i hånden til slut!! For mig, har Nordsjællands Kosmetologskole betydet starten på et helt nyt liv, med en forbløffende styrke i bagagen, samt en fortsat behjælpelig og støttende skulder i fremtiden.

Janne Hamilton Jee, uddannet marts 2008

Jeg er uddannet materialist i MATAS og havde gået og tænkt på, at jeg godt kunne tænke mig at blive kosmetolog også. Men fik ikke rigtig gjort noget ved det. En dag var jeg inde på Nordsjællands Kosmetologskole og få en af ”de berømte” elevbehandlinger. Her fandt jeg atmosfæren rigtig hyggelig og jeg syntes elever og lærere virkede meget professionelle. Herefter bestilte jeg materiale om skolen og uddannelsen. Da jeg skulle til samtale hos Ann (indehaver), blev jeg taget ' rigtig godt imod. Jeg gik på aftenkursus, da det passede godt ind med mit arbejde i MATAS. I klassen havde vi et godt sammenhold. Klasserne er ikke store, så der er god tid til den enkelte elev. De to år jeg gik på skolen blev jeg undervist af meget professionelle og dygtige lærere. Det er med vemod, at jeg siger farvel…Kort før eksamen fødte jeg en lille datter og kunne ikke gennemføre visse eksaminer. Her blev jeg også hjulpet godt på vej, og der var slet ikke noget problem i at gå op med det næste hold. Her efter eksamen står Ann også parat til at hjælpe med at finde job, så fra A-Å bliver man hjulpet.

Jeg vil til hver en tid anbefale Nordsjællands Kosmetologskole.

Susan Iversen, uddannet marts 2008

Efter et kort forløb på anden skole som kosmetiker, startede jeg på et daghold, som allerede var halvvejs i forløbet. At skifte undervisningsform og pensum midt i uddannelsen er en udfordring, men med hjælp fra gode og engagerede lærere, har det været muligt at gennemføre studiet med et godt resultat. Lærerne og ledelsen lytter til én, hvis man har problemer. Ingen ser ned på én, selvom jeg havde problemer med at læse. Jeg føler mig godt tilpas på skolen, og føler mig som en del af et sammenhold, jeg endnu ikke har mødt andre steder. Det er en uddannelse, man ikke kommer sovende til. Der er meget teori og meget at skulle kunne i praksis. Jeg har haft et rigtig godt forløb på NK, som jeg vil se tilbage på med glæde

Samtlige udtalelser er kopieret direkte fra Kilden. Der er kun tilrettet på enkelte af hensyn til størrelse og korrektur.​​

​2004-2007

Sine Rasmussen, uddannet oktober 2007

Min tid som elev på Nordsjællands Kosmetologskole har været en hård men positiv oplevelse. Jeg valgte at gå på aftenhold, da jeg så stadig kunne have mit job ved siden af. To gange om ugen efter job i 2 år kunne godt tage pusten fra én indimellem, men så snart man trådte ind af døren, var dette glemt igen. Man bliver altid mødt med at smil og en meget oplagt lærer, der virkelig formår at fange én efter en lang dag. Inden jeg stoppede på skolen, havde jeg allerede fået job hos en kosmetolog på Nordsjælland. Jeg føler, at jeg har fået en bred viden, som jeg glæder mig til at udvide fremover. Tak for 2 gode år med en masse dejlige piger i alle aldre. Jeg vil lige pointere, at jeg selv kommer fra et helt andet erhverv. Jeg er uddannet landmand, så det er jo nogenlunde så langt fra faget, som det kan komme. Så hvis man går med drømmen om noget andet, er det aldrig for sent

Louise Bock, uddannet oktober 2007

Jeg har i forbindelse med tidligere jobs som salgsassistent i en parfumeafdeling og freelance for L´oreal beskæftiget mig meget med salg og rådgivning indenfor skønhedsplejen. Derfor ønskede jeg at få en faglig og praktisk kompetent uddannelse til kosmetolog. Nordsjællands Kosmetologskole har klart indfriet det ønske, da alt er på et højt og professionelt niveau. Lærerne gør en fantastisk indsats og underviser med stor faglig kompetence og entusiasme. Vi havde et rigtig godt samarbejde på vores hold og var der altid til hjælp for hinanden. Jeg vil til enhver tid anbefale skolen til andre, som ønsker en professionel og seriøs uddannelse til kosmetolog.

Camilla Bøgelund Christensen, uddannet 4. oktober 2007

Nordsjællands Kosmetologskole er et godt valg for dig som gerne vil have en professionel uddannelse. Det er lyse og lækre lokaler og der er altid pænt og rent. Lærerne er utrolig dygtige og professionelle og klar til at hjælpe dig igennem uddannelsen. Der er en god stemning og sammenholdet eleverne imellem er helt i top. Jeg blev overrasket over, hvor meget man egentlig skal lære i løbet af uddannelsen, men synes kun at det er positivt, da jeg føler mig rustet på alle måder til det virkelige liv. Det er klart en uddannelse, der kræver at du læser på tingene, men gør du det, klarer du det også. Mødetiderne på skolen har gjort det muligt for mig, som har 2 børn, at fuldføre en uddannelse uden det gik ud over min familie, og det har betydet meget for mig. Efter jeg er blevet færdig, er jeg startet op som selvstændig på en klinik i Hellerup.
Tak til jer alle for et super lærerigt og sjovt år!

Lea Christiansen, uddannet oktober 2005

Først vil jeg sige tusind tak til alle lærerne og Ann Engdal for et hårdt, men helt fantastisk år. Jeg har nydt at blive uddannet på Nordsjællands Kosmetologskole og jeg føler mig godt rustet til at komme ud i ”den virkelige verden”.

Skolen kan 100% anbefales til alle.Lærerne har en utrolig viden indenfor deres fag og de er dygtige til at lære fra sig. De er der for hver enkelt elev, og de vil gøre alt for at hjælpe dig igennem året. Det er en lille hyggelig intim skole med en vidunderlig atmosfære. Jobmulighederne er overraskende gode. Jeg har fået job på Danmarks største hudplejeklinik i København. Hvis man skal træffe et klogt valg uden at fortryde noget som helst, skal man vælge kosmetologskolen i Hillerød. Held og lykke.

Tuula Bech, uddannet oktober 2004

Som selvstændig zoneterapeut og kropsmassør har det været et rigtig godt supplement med en kosmetologuddannelse hos Nordsjællands Kosmetologskole. Både teoretisk og praktisk har jeg fået undervisning på et højt professionelt niveau. Alt foregår i lyse lokaler med en hyggelig atmosfære, hvilket gør indlæringen komfortabel. Jeg kan varmt anbefale skolen til dig, som er på udkig efter en seriøs kosmetologuddannelse.

Carina Obbekær, uddannet oktober 2004

I en moden alder gjorde jeg alvor af min pigedrøm om at blive kosmetolog. Jeg er glad for, at jeg valgte Nordsjællands Kosmetologskole. Lærerne har den viden, kompetence og glæde ved faget, der gør mig særdeles godt rustet – både teoretisk og praktisk.
Det er en omfattende og meget spændende uddannelse, som man ikke kommer sovende til. Nogle tror, at det bare er noget med at ”nusse” ansigter – den opfattelse vil jeg gerne aflive. Jeg glæder mig hver gang til at komme på skolen, både på grund af den gode atmosfære, lærernes entusiasme og det gode kammeratskab.

Katja Pedersen, uddannet marts 2004

Først en stor tak til alle lærerne på Nordsjællands Kosmetologskole:
” I har været fantastiske og har undervist med stor entusiasme og dygtighed”. Jeg har nydt min tid på skolen og må indrømme, at jeg afslutter med vemod. Det har været et rigtig godt år, som jeg vil savne. Jeg føler mig sikker og veludrustet og planlægger at starte egen klinik inden for et par år.Efter uddannelsen har jeg fået job som bl.a. negleteknikker på Skodsborg Spa & Kurcenter. Så tøv ikke med at vælge Nordsjællands Kosmetologskole – det vil du ikke fortryde!

Charlotte Hansen, uddannet marts 2004

Jeg har været utrolig glad for at gå på Nordsjællands Kosmetologskole. For mig betyder det meget hvordan lærerne og undervisningen er. Alle lærerne er utrolig søde og professionelle og giver sig god tid til hver enkelt elev, hvilket har stor betydning. Det er et hårdt år, da man skal lære meget både praktisk og teoretisk. Men man er aldrig alene om det – der er altid hjælp at hente fra såvel lærerne som klassekammeraterne. Jeg kan med glæde anbefale skolen til alle. Inden sidste skoledag havde jeg allerede fået fuldtidsjob på en hudplejeklinik i Frederikssund.

Mia Heiber, uddannet marts 2004

Nordsjællands Kosmetologskole er altid et rart sted at være. Det er en meget intim skole, da den ikke er så stor. Man lærer derfor hurtigt hinanden godt at kende. Altid hjælper man hinanden, hvis der er problemer.
Det er faktisk ikke helt let at blive kosmetolog. Der er rigtig meget som skal indlæres, inden man er klar til at afslutte. Men gør man en stor indsats, bliver man også belønnet med et flot bevis på både dansk og engelsk.
Jobmulighederne er bedre end jeg havde fået at vide, så det er jo bare perfekt. De fleste fra mit hold fik job med det samme. Jeg skal dog videre med en frisøruddannelse, og det bliver sikkert nemt at finde praktikplads med denne uddannelse i bagagen.

Jeg vil i hvert fald altid anbefale skolen, og jeg håber, at du vil blive ligeså glad for at gå på skolen, som jeg har været. Held og lykke.

Katja Hestehave, uddannet marts 2004

Nordsjællands Kosmetologskole er et utrolig dejligt sted at være. Stedet har rigtig dejlige omgivelser og en masse søde lærere. På grund af det lille elevantal bliver sammenholdet godt uden kliker og undervisningen er meget intens og individuel. Den veksler fint mellem teori og praktik. Uddannelsen har helt sikkert været alle pengene værd. Nu hvor jeg er færdiguddannet, har jeg fået job hos en kosmetolog i Hillerød, hvilket jeg er meget glad for.

Soussan Taha, uddannet marts 2004

Jeg vil helt sikkert anbefale Nordsjællands Kosmetologskole til alle. Opholdet på skolen har været det bedste i min skoletid. Det er virkelig en god og hyggelig skole, for den er ikke så stor. Man kommer hurtigt til at lære hinanden at kende – både klassekammeraterne og lærerne, som er meget søde og utrolig gode til at undervise. Jeg synes, at det er hårdt indimellem, men det er det hele værd. Det er et spændende og lærerigt år, hvor man kommer vidt omkring både teoretisk og praktisk. Jobmuligheder har vist sig at være rigtig gode. Jeg har fået arbejde 2 steder i København. Både som negleteknikker og på hudplejeklinik.

Samtlige udtalelser er kopieret direkte fra Kilden. Der er kun tilrettet på enkelte af hensyn til størrelse og korrektur​

​​

​​Nordsjællands Kosmetologskole

CVR: ​25362292

Kontakt os​

​Kontor 48 24 67 66 📱

Klinik 48 24 67 65 📱