​Info & kontakt

Kontor: 48 24 67 66 📱

Mail: info@blivkosmetolog.dk

Mit eventyr som kosmetologstuderende

Jeg startede på Nordsjællands kosmetologskole den 25. oktober 2010 og er nu i gang med den sidste del af uddannelsen til kosmetolog. Beslutningen om et karriereskift og en ny uddannelse traf jeg sidste sommer, og nu hvor jeg er ved at være i mål, er det med stor glæde og tilfredshed over min beslutning og ikke mindst valget af skole.

Jeg er meget glad for hverdagen på skolen, som byder på mange forskellige opgaver og et rigtig godt samarbejde mellem lærer og elever. Vi har undervisning i både skønhedspleje samt anatomi, hvilket giver en god og dybdegående forståelse og viden om, hvordan vores krop og hud fungerer, samt hvor stor betydning vores livsstil har på vores udseende og velbefindende.

Det at uddanne sig til kosmetolog er ikke blot at lægge make-up, lakere negle og se godt ud – det handler om mennesker, om hvordan vi fysisk fungerer og om bl.a. ernæring, knogler, kredsløb og hudpleje. Alt dette og meget mere er emner, vi bliver undervist i, mens vi sideløbende træner på kunder på elevklinikken, så praktik og teori løbende supplerer hinanden.​

I starten af uddannelsen var det ren oplæring med undervisning i anatomi samt indlæring og træning af diverse behandlinger på hinanden samt introduktion til de professionelle produkter, der bliver brugt på skolen. Efter ca. 3 måneder består meget af dagen med kundebehandlinger samt vejledning, så man rigtig får faget i fingrene og lærer at bruge alt den nye viden.

Jeg kan utrolig godt lide den måde, vi får lov til at arbejde med tingene på, for ikke 2 dage er ens, og følelsen af at behandle som en trænet kosmetolog kommer virkelig ind under huden. Udover teoretisk undervisning laver vi alt fra modtagelse af kunder, bookning af tider og diverse behandlinger til vareopfyldning, rådgivning og praktiske ting på klinikken. Det hele ruster én meget og giver en utrolig god mavefornemmelse og en bekræftelse i, at jeg har valgt den rette uddannelse.

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen og Nordsjællands Kosmetologskole, som i hverdagen giver mig en masse ny viden og et godt arbejdsklima med gode og dygtige lærere, som altid stå klar til at hjælpe og ikke mindst lære fra sig.

Allerede nu er jeg startet i et job på en dejlig klinik i Ballerup. Det er jeg utrolig glad for. Faktisk var det klinikkens ejer, som anbefalede mig denne skole, da hun også selv havde taget uddannelsen her. På klinikken bruger vi i øvrigt nogle af de samme produkter, som jeg kender fra skolen, så det er rigtig godt.​

Mie Raun

Se filmen om Sandis og Mies hverdag på kosmetologskolen​ her.​

​​

​​Nordsjællands Kosmetologskole

CVR: ​25362292

Kontakt os​

​Kontor 48 24 67 66 📱

Klinik 48 24 67 65 📱