​Kontor 48 24 67 66 📱

Mail info@blivkosmetolog.dk

Anerkendt som en international Cidesco Training School

Sandis oplevelse af kosmetologuddannelsen på Nordsjællands Kosmetologskole

Det har altid været min store drøm at skulle være kosmetolog, men at det skulle blive så sent, det var ikke lige planlagt. Jeg fandt Nordsjællands Kosmetologskole på nettet og tog kontakt hertil. Det betød utroligt meget for mig, at holdene ikke var så store, og at man fik lov til at arbejde med gode professionelle produkter.

Jeg besøgte skolen og mødte Ann Engdal, fik en god snak og en rundvisning på skolen. Jeg kunne mærke den gode atmosfære, smilende lærere og elever, og jeg var ikke et sekund i tvivl - dette var den rigtige skole for mig.

Hverdagen her er bygget op på et højt fagligt niveau. Lærerne er dygtige, professionelle og meget hjælpsomme. Holdene er som sagt ikke særlige store, og det gør, at man får lov at arbejde selvstændigt uden at være overladt til sig selv.

Man får en fuldstændig klar oplevelse af, hvad det vil sige at være ansat som kosmetolog. Her har man kunden ved modtagelse, behandling, produktsalg og booking samt man kan sige farvel, tak og på gensyn.

Kammeratskabet er fantastisk både elever og lærere imellem. Vi arbejder selvstændigt, men vi har lært lige fra starten, at det er utrolig vigtigt at hjælpe hinanden på kryds og tværs, da vi alle er ansvarlige for, at kunderne føler sig godt tilpas.​

Min tid hos Nordsjællands Kosmetologskole er ved at lakke mod enden, og jeg kan se tilbage på disse 2 år på aftenholdet med stor tilfredshed.

Til slut vil jeg sige, at det er den bedste beslutning i mit liv. Jeg kan varmt anbefale aftenhold, der gør det muligt at læse og have job og familie med små børn ved siden af. Ingen tvivl om, det har været 2 hårde år, men samtidig lærerige med masser af læsning, men jeg er heller ikke det mindste i tvivl om, at det kommer mig til gode nu, hvor jeg snart er færdig.

Jeg glæder mig til, at jeg står som færdiguddannet kosmetolog, men det er også med en smule sørgmodighed, at jeg kigger tilbage, da jeg helt sikkert kommer til at savne de skønne og dejlige mennesker, jeg har mødt her på skolen.

Derfor kan jeg varmt anbefale skolen, KAST dig ud i det. Det har været de 2 bedste år i mit arbejdsliv.

Jeg kommer fra Holbæk og har efter endt uddannelse planer om at starte min egen klinik.

Sandi Borchers Rasmussen

Se filmen om Sandis og Mies hverdag på kosmetologskolen​ her

​​

​​Nordsjællands Kosmetologskole

CVR: ​25362292

Kontakt os​

​Kontor 48 24 67 66 📱

Klinik 48 24 67 65 📱